Thursday, October 23, 2008

Open House



Tahun ni ramai betul buat open house...ke diaorg ni buat open house demi aku...he he he...aku ni bab gi umah orang tulah yg susah sgt...mmg patutlah tuhan tu temukan jodoh aku ngn hubby aku...sebab kitaorg ni mmg mals nak gi umah orang....he he he,..gmbr kat ats ni, masa open house umah Azimah atau pun bebudak opis kitaorang panggil dia jima kawaii....masa gi umah dia ni pun, aku susah gak nak memujuk hubby aku sebab dia baru balik keja jam 8.00 pagi...sian gak..tapi sebab, si jima ni siap buatakn pelan utk ke rumah dia, buatkan aku segan kalau tak gi ( tima kasih yer jima )..next time, akak dah tahu mcmana nak gi sana...he he he he....

masa open house umah shila, aku gi time keja sebab dia buat masa hari sabtu...so, ngn baju keja tuleh aku gi umah dia...sorry yerk shila...lain kali buat time hari ahad atau time owang tak keja tau...he he he/...

banyak gak umah yg buat open house yg terpaksa aku skip disebabkan time yg tak kena ngn schedule husband aku...husbnd aku ni tak busy sgt, tapi aku bg dia personal time utk dia rehatkan diri dia.....

Ahad ni lak, ada open house umah maz ngn member aku kat area tiram...tapi, hubby ajak balik kota tinggi...so.....kita tunggu jelah jadi atau tak aku penuhi undangan diaorg ni....

tmbhn :-

Alhamdulillah...dpat gak aku penuhi jemputan open house saat2 terakhir ni...terima kasih atas sesiapa yang menjemput nurie ke rumah kalian..mana2 umah yg tak dapt pergi tu, minta maaf bebanyak ye,...

Open House



Tahun ni ramai betul buat open house...ke diaorg ni buat open house demi aku...he he he...aku ni bab gi umah orang tulah yg susah sgt...mmg patutlah tuhan tu temukan jodoh aku ngn hubby aku...sebab kitaorg ni mmg mals nak gi umah orang....he he he,..gmbr kat ats ni, masa open house umah Azimah atau pun bebudak opis kitaorang panggil dia jima kawaii....masa gi umah dia ni pun, aku susah gak nak memujuk hubby aku sebab dia baru balik keja jam 8.00 pagi...sian gak..tapi sebab, si jima ni siap buatakn pelan utk ke rumah dia, buatkan aku segan kalau tak gi ( tima kasih yer jima )..next time, akak dah tahu mcmana nak gi sana...he he he he....

masa open house umah shila, aku gi time keja sebab dia buat masa hari sabtu...so, ngn baju keja tuleh aku gi umah dia...sorry yerk shila...lain kali buat time hari ahad atau time owang tak keja tau...he he he/...

banyak gak umah yg buat open house yg terpaksa aku skip disebabkan time yg tak kena ngn schedule husband aku...husbnd aku ni tak busy sgt, tapi aku bg dia personal time utk dia rehatkan diri dia.....

Ahad ni lak, ada open house umah maz ngn member aku kat area tiram...tapi, hubby ajak balik kota tinggi...so.....kita tunggu jelah jadi atau tak aku penuhi undangan diaorg ni....

tmbhn :-

Alhamdulillah...dpat gak aku penuhi jemputan open house saat2 terakhir ni...terima kasih atas sesiapa yang menjemput nurie ke rumah kalian..mana2 umah yg tak dapt pergi tu, minta maaf bebanyak ye,...

Saturday, October 11, 2008

SELAMAT HARI RAYA


Selamat Hari Raya...

kali ni raya ketiga aku beraya sebagai seorang isteri..tahun pertama, berdua...tahun kedua, berdua setengah ( coz mia still dlm perut), tahun ketiga, bertiga....tgh dok pkr gak ni, tahun keempat aku berempat ker?he he he he....



Tahun ni, aku beraya kat umah mertua..giliran husbnd akulah..w,pun, sebenarnya aku ngn hubsnd aku, taklah jauh sgt...dlm 8 km je....he he he he....tapi, tahun ni, aku rasa mcm baru first time aku beraya kat umah mertua...sebabnya, masa kali pertama tu, aku baru 3 bulan jadi menantu, so, aku segan gilerlah nak tolong buat pape kat dapur masa raya...tahun ni, ok ckt kot...dah boleh ngam ckt dan dah bolh baca, corak dan cara gaya family husbnd aku beraya....so..ckt2 aku ikut rentak diaorglah....baru kali ni gak, aku tolong tlong apa2 yg patut w,pun aku rasa sebrnya, aku tak membantu sgt pun...just potong2 sayur dan apa2 yg patut...he he he he...ikutkn aku, aku mmg nak buat biasa mcmana aku buat kat umah mak aku, tapi, patern family husbnd aku ni lain ckt...so, aku masih lg bljar cara masak family husbnd aku....cuma take time lah...sebab, aku rasa dah 2 tahun aku kawin ni, mcm tak pernah masak je kat umah mertua aku...iyerlah...aku nikan menantu sulung pompuan..jadinyer stkt ni, akulah menantu paling baik dan menantu paling tak baik...kueng kueng....satu hari gaklah aku kat umah mertua aku...emmm...apa yg aku perasanlah, ( ke aku ni perasan :p ) yg tahun ni mak mertua aku cium pipi akulah....rasa mcm melayang2...ha ha ha ha...
apa pun, aku heppi beraya ngn kuarga mertuaku...tahun ni aku dh tak nangis dah bila kena turn umah hubby aku....he he he he.....

SELAMAT HARI RAYA


Selamat Hari Raya...

kali ni raya ketiga aku beraya sebagai seorang isteri..tahun pertama, berdua...tahun kedua, berdua setengah ( coz mia still dlm perut), tahun ketiga, bertiga....tgh dok pkr gak ni, tahun keempat aku berempat ker?he he he he....



Tahun ni, aku beraya kat umah mertua..giliran husbnd akulah..w,pun, sebenarnya aku ngn hubsnd aku, taklah jauh sgt...dlm 8 km je....he he he he....tapi, tahun ni, aku rasa mcm baru first time aku beraya kat umah mertua...sebabnya, masa kali pertama tu, aku baru 3 bulan jadi menantu, so, aku segan gilerlah nak tolong buat pape kat dapur masa raya...tahun ni, ok ckt kot...dah boleh ngam ckt dan dah bolh baca, corak dan cara gaya family husbnd aku beraya....so..ckt2 aku ikut rentak diaorglah....baru kali ni gak, aku tolong tlong apa2 yg patut w,pun aku rasa sebrnya, aku tak membantu sgt pun...just potong2 sayur dan apa2 yg patut...he he he he...ikutkn aku, aku mmg nak buat biasa mcmana aku buat kat umah mak aku, tapi, patern family husbnd aku ni lain ckt...so, aku masih lg bljar cara masak family husbnd aku....cuma take time lah...sebab, aku rasa dah 2 tahun aku kawin ni, mcm tak pernah masak je kat umah mertua aku...iyerlah...aku nikan menantu sulung pompuan..jadinyer stkt ni, akulah menantu paling baik dan menantu paling tak baik...kueng kueng....satu hari gaklah aku kat umah mertua aku...emmm...apa yg aku perasanlah, ( ke aku ni perasan :p ) yg tahun ni mak mertua aku cium pipi akulah....rasa mcm melayang2...ha ha ha ha...
apa pun, aku heppi beraya ngn kuarga mertuaku...tahun ni aku dh tak nangis dah bila kena turn umah hubby aku....he he he he.....