Tuesday, January 20, 2009

Award!!!!

he he he...nilah TAG pertama aku...mcm excitd nak buat lak..ha ha ha ha...aku amik dngn muka x malunyer dr mimi....


The rules of this award are:-

1. Copy Badge “2008 Cute’s Blogger Award” untuk diletakkan di blog anda

2. Link atau ceritakan kembali siapa yg memberikan award ini kepada anda

- award ni diberikn olh mimi
yg aku kenal mula2 melalui blog, then berjumpa scara direct smasa open house raya dirumahnya, dan adiknya keja di tmpt aku....

3.Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih pemenang seterusnya .........


1.merupakn seorang isteri dan ibu kepada seorang anak pompuan ( NUR DAMIA MAISARAH).

2.Dulu2 pengumpul setia novel2 terbaru di pasaran...tapi, sejak kahwin, hobi terpaksa diberhentikan atas faktor tertentu.

3. Tak minat dan tak suka makan sayur2an, tapi sejak pregnant, aku terpaksa menelan semua tu dan terus hinggalh ke hr ni....

4.aku ni di kategorikan olh "adik2" tmpt keja aku ni, sbgai "akak yg x cmpur org" dan "penyenyap".

5. Ada ipar pompuan seramai 9 org dan biras lelaki seramai 7 org ( belah husband) dan ipar lelaki seramai 2 org dan 2 org ipar pompuan ( di sblh aku ).

6.aku mmg suka tgok bola ngn laki aku, sbb dia suka tgok bola sambil mulutnya x ubah mcm coach pasukan tu...dan aku suka kutuk dia kalau team dia kalah...ha ha ha ha....

7.Ada bos yg paling baik aku rasa...dan dia suka gigit jari....

8. Suka bg present kat org2 keliling aku, espeacially adik beradik, ipar duai, kawan2 ( ni aku pilh2 )....

9. Teringin nak terror buat kek dan apa jua berkaitan masakan.

10. suka kacau Mia tido, sbb aku suka tgok dia marah...ha ha ha ha...

2 comments:

  1. Siti suka layan bola ker...kita kalu layan bola siap tido depan TV kekekeke..BTW, thanks tek layan TAG nih!

    ReplyDelete
  2. mimi>>>> siti mmg minat bola..dr sek.menengah lg..tapi, masuk poli, stop 3 thun, coz x jumpa mmber yg skepala...he he he...

    ReplyDelete

SELAMAT PAGI! SARAPAN PAGI YANG RINGKAS

Hai, Assalamualaikum dan selamat pagi!. dah sarapan?  biasanya Nurie hanya sarapan ringkas je setiap pagi sebab anak anak bersekolah dan ...