Tuesday, February 10, 2009

KEJE PART TIME

Sempena kemelesetan ekonomi ni, w,pun company aku tak mengalaminyer, tapi aku terasa gak...sebb ada part2 yg mana hubby aku cut, aku kena support....itulah alam rumah tanggakan...saling tolong menolong, bantu menbantu, backup membackup...he he he...

dan sempena itu juga, bonda tersayang aku mmberi aku keje part time kat aku...cumanyer samada aku ni, mals ngn tak malas jelah...tapi, aku cuba gak penuhi permintaan bonda ku ni...


kejernyer bukanlh buat yg brg2 yg kat umah tu...tapi, mak suruh buat kuih frozen utk ltk kat kedai dia...ok gak tu,,,bolh dpt duit tepi kan....jadinyer, mmg ler kengantukkn tetiap hari sbbnyer, aku kena tunggu anak dara aku tido, baru aku bolh buat,,,...kuihnyer yg biasa2 jelah...popia, karipap, kuih deram, kuih kacang....he he he...mak aku ni, mcmlah anak pompuan dia yg sorang ni pandai masak...tapi at least, bila dia kasi aku keja tu, bohlah buat2 tmbhn beli lauk....tima kasih mak....

7 comments:

  1. wahh..untung la..ade pluang tmbh income..smoga berjaya..hehe

    ReplyDelete
  2. hernee>>>>doakan jelah ksbrn siti ni berganda ssgt...he he he...

    ReplyDelete
  3. Baguz tu ....akak pun tengah pikir nie,,nak keja apa

    ReplyDelete
  4. Untung ada bakat buat kuih.....Macam akak ni, nak jual apa pun tak tau.....heheee...

    ReplyDelete
  5. watie>>> nak mmbuatnyer tu, kena fix time betul2 punyer...smntara ada side income ni, buat jelah...he hehe

    kak yati>>>>ni pun business mak, kalau org lain, tak dernye dia nak kuih siti...hu hu hu

    ReplyDelete
  6. cheyantie>>>.tgh usha usha gak..nanti dululah..try kat pasrn tmptn dulu..he he he..thanks kerana menyinggah...salam perkenalan..

    ReplyDelete

SELAMAT PAGI! SARAPAN PAGI YANG RINGKAS

Hai, Assalamualaikum dan selamat pagi!. dah sarapan?  biasanya Nurie hanya sarapan ringkas je setiap pagi sebab anak anak bersekolah dan ...