Tuesday, February 3, 2009

Sekitar Besday My hubby & sister



Ni sekitar smbutan besday my hubby dan adik pompuan aku yg tengah sarat menunggu hari utk bersalin, he he he,,(w.pun dia baru berumur 23tgh, tapi ini adalah anak dia yg ke4...fuh...tak lart aku nak kejo...yop....)....


layan pictures je lah...kitaorang buat kat KFC kota tinggi je...erk..w.pun ada yg nak boikot KFC ni, tapi, kitaorg buat gak kat situ, sbb besday girl ni teringin nak makn KFC..so, kitaorg penuhilah permintaan dia...mana tau, kang tetiba dpt berita, dia dah bersalin...dan kempunan lak anak sedara aku nanti...he he he...


Bulan ada 3 org dlm family aku yg smbut besday....
- tika - 01/02
- My Hubby - 04/02 ( almak, esoklah besday dia)
- Andak - 12/02


ada juga, mmber2 aku yg smbut bulan besday bulan ni;-
- mimi - 02/02
- linda - 07/02

- hairi - 12/02


Semoga apa yg dihajati dan diimpikan, akan terlaksana hendaknyer....

4 comments:

  1. Wah meriah sungguh sambutannya! Uit ada terselit jugak nama kita kat situ yek..kekeke..thanx!

    ReplyDelete
  2. siti b'day hubby hernee pn this month tau..9/2..n rmai family yg lahir bulan nie..including my mom..13/2..hehehe

    ReplyDelete
  3. mimi>>>>> ni tak semua adik beradik siti ada tau...org2 kat dlm KFC tu ada yg jelng je...agaknyer bising kot...takleh nak mentenet ngn boipren...he he he

    hernie>>>>itulah...tapi bila dlm sebulan tu, ada yg takder pula besdaynyer..dah takleh nak open table...he he he

    ReplyDelete
  4. happy b'day to all yg menyambut, wish all ur dream comes true. dalam family mummy xde ramai yg bulan 9 & 12

    ReplyDelete

SELAMAT PAGI! SARAPAN PAGI YANG RINGKAS

Hai, Assalamualaikum dan selamat pagi!. dah sarapan?  biasanya Nurie hanya sarapan ringkas je setiap pagi sebab anak anak bersekolah dan ...