Friday, March 6, 2009

ANAK AKU OK!







ni gmbar mia pagi tadi...time dlm kete, dia jadi cm nielah....tapi time aku amik gmbr ni, tak gerak lagi pun...bru panaskan enjin....dia oke je hr ni...mlm tadi, still bohl gelak2 lagi..Alhamdulillah.....dia ok...cuma badan dia mlm tadi, dedoh2 je......Abaikan donut yg dia pegang kat 2 2 belah tangan..dia mmg cmtu...belah kanan pun masuk mulut, belah kiri pun masuk mulut....dan kalau perasan, dia ttp pegang pepet dia....he he he...

8 comments:

  1. ok ah tu.... pepet mmg xleh lepas pujaan hati hehehe

    ReplyDelete
  2. Ti, aku takleh view gambar....try hantar ke e-mail akak...heheee...

    Company block internet tapi blog org akak masih boleh baca dan komen, cuma takleh view gambar dan update blog sendiri...sedih....

    ReplyDelete
  3. mummy>>>bwtul2..tak dpt isap pun tak per,.yg pnting ada dpan mata..emm, ada effect kat bentuk gigi tak nanti?he he he..risau gak..

    yatie-jay>>>wokeyyy babey,,,

    ReplyDelete
  4. nasib baik takde ape2 yg jadi ek...semoga mia sentiasa sehat...mia nih kuat nih

    ReplyDelete
  5. opie>>>hrp2 dia jenis budak yg lasak..ingt skali masa dia jatuh buai,,..bila ct angkt je, dia terus senyap ngn tersengih..he he

    ReplyDelete
  6. salam...

    laaa comeinya baby nie...teringin nk dpt baby girl..huhuhu..

    ReplyDelete
  7. yanmie>>>.sabor2...ada rezki masing2 nanti...he he he

    ReplyDelete

SELAMAT PAGI! SARAPAN PAGI YANG RINGKAS

Hai, Assalamualaikum dan selamat pagi!. dah sarapan?  biasanya Nurie hanya sarapan ringkas je setiap pagi sebab anak anak bersekolah dan ...