Thursday, March 12, 2009

HILANG NYAWA????

Aku kehilangan nyawa aku yg 1 ni.....dah 3 hari aku kehilangannyer...mmg susah gaklah rasanya tak der nyawa ni...rasa sunyi dan sepi idup aku..hu hu hu,........

dah 3 hari gak, aku memusing daerah kulai ni mencari ubat2 utk kmbalikan nyawa ku...tapi...huaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....tak der gak...geramnyer aku.............

harus aku mcm nak jek gores & menang kad kredt my hubby utk beli nyawa baru...( niat jahat ni)...he he he he........

tertanya2 apa nyawa aku tu?....nyawa aku tu iyerlah .............................................................................................
............................
.......................
.........................................................
..............................................
..................................
..........................
.................................
......................................
.......................................................
.......................................
...........................................
..............................MY HENPON......

hu hu hu,,...dolu2 konon2 beli yg limited edition.../nak lain dr org lain konon...hah ko, la ni, amik blasan.....dah tak kuar dah spare part h,phone tu lagi...charger pun takder...hu hu hu....

hangin2......sedih..........abang.....nak phone baru....he he he he......

p/s: time tak de phone ni, byk lak aku nak amik gmbr mia yg buat perangai mcm2....hu hu hu,..

3 comments:

  1. dia mmg camtu bile dah xde tu ah baru nak digunakan...

    ReplyDelete
  2. Memang sedihla kalu banyak simpan gambar dalam tuh pastuh hilang macam tuh aje..teringat laptop mimi yg kena curi:(

    ReplyDelete
  3. mummy>>>mmg pun...rasa hampeh ssgt...hubby suruh guna phone dia...malulah...he he he..

    mimi>>>mmg pun....tak pasti lak tu gmbor dlm tu masuk kat memory card or kat phone...peh...boringnyer...

    ReplyDelete

SELAMAT PAGI! SARAPAN PAGI YANG RINGKAS

Hai, Assalamualaikum dan selamat pagi!. dah sarapan?  biasanya Nurie hanya sarapan ringkas je setiap pagi sebab anak anak bersekolah dan ...