Friday, October 7, 2011

KESEDIHAN MENYELUBUNGI

Wah..lama giler tak update blog ni..ish...bersawang-sawang,......

nak cter dan saje nak kongsi cerita...

mungkin disebabkan kestressan dan kepenatan melanda aku, susu aku pun dok merajuk nak keluar.....smpai satu tahap aku rasa mcm nak stop bf dan kasi susu fomula...

tapi, bila aku dok melangut kt depan deretan susu yag bermacam-macam jenis dan brand.....satu2 aku belek tin susu tu....kejap aku pegang, kejap aku ltk....
lpas tu aku pegang yg lain...tp mata tgok yg lain....uawaaaaaaaaaaaaa aku rasa mcm nak menangis je...

dan yang pasti, aku rasa satu ketewasan buat diri aku hanya sbb aku cept menyerah kalah...

akhirnya......

AKU KELUAR DARI KEDAI DENGAN SEPAKET MILO DAN HORLICK DI TANGAN AKU KHAS UTK ANAKKU....hu hu hu

maaf kan mama dik...mama akan usaha terbaik dan berikan yang terbaik utnuk anak-anak mama.....

"Kawan-kawan...doakan saya akan dpat teruskan penyusuan ini ye...Amin...."
kunjungi kedai online saya :-http://www.damiapitshop.com/

KESEDIHAN MENYELUBUNGI

Wah..lama giler tak update blog ni..ish...bersawang-sawang,......

nak cter dan saje nak kongsi cerita...

mungkin disebabkan kestressan dan kepenatan melanda aku, susu aku pun dok merajuk nak keluar.....smpai satu tahap aku rasa mcm nak stop bf dan kasi susu fomula...

tapi, bila aku dok melangut kt depan deretan susu yag bermacam-macam jenis dan brand.....satu2 aku belek tin susu tu....kejap aku pegang, kejap aku ltk....
lpas tu aku pegang yg lain...tp mata tgok yg lain....uawaaaaaaaaaaaaa aku rasa mcm nak menangis je...

dan yang pasti, aku rasa satu ketewasan buat diri aku hanya sbb aku cept menyerah kalah...

akhirnya......

AKU KELUAR DARI KEDAI DENGAN SEPAKET MILO DAN HORLICK DI TANGAN AKU KHAS UTK ANAKKU....hu hu hu

maaf kan mama dik...mama akan usaha terbaik dan berikan yang terbaik utnuk anak-anak mama.....

"Kawan-kawan...doakan saya akan dpat teruskan penyusuan ini ye...Amin...."
kunjungi kedai online saya :-http://www.damiapitshop.com/