Wednesday, November 7, 2012

PENUH DENGAN KASIH SAYANG :)......






kedai online SHAKLEE saya : Puan Siti Noriza Saleh Shaklee Independent Distributor [ID No : 852453] 013-7374 958 |damia_pitshop@yahoo.com twitter : @damiapitshop

PENUH DENGAN KASIH SAYANG :)......






kedai online SHAKLEE saya : Puan Siti Noriza Saleh Shaklee Independent Distributor [ID No : 852453] 013-7374 958 |damia_pitshop@yahoo.com twitter : @damiapitshop

TINGGAL SEJARAH DAN KENANGAN MANIS :)


Bismillahirrohmannirohim.....

Alhamdulillah...perjalanan penyusuan aku untuk zafran sudah melepasi 2 tahun....dan khidmat bakti breastpum aku sudah ditamatkan.,,,,sedih tapi gembira kerana aku menggunakan sepenuhnya khdimat spectra ini sepanjang 2 tahun ini....

Bermula dari 4 bulan pregnant, aku mula mengumpul pelbagai maklumat mengenai SUSU IBU....dan aku juga mengumpul modal untuk membeli peralatan penyusuan agar impian aku berjalan dengan lancar....Alhamdulillah...pelbagai rintangan dan rasa sedikit pilu sbb semuanya duit aku, tapi aku gembira sebab semuanya dalah untuk anak aku Zafran.... Alhamdulillah......zafran berikan kerjasama yang sangat baik...

sekarang, breastpum ini aku salurkan khidmatnya pada kawan aku yg bersemangat untuk meneruskan penyusuan nya....semoga breastpum ini juga memberikan kerjasama yang baik pada tuannya yang baru.....



kedai online SHAKLEE saya : 
 Puan Siti Noriza Saleh 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 852453] 
013-7374 958 |
damia_pitshop@yahoo.com 
twitter : @damiapitshop
website : www.damiapitshop.com


TINGGAL SEJARAH DAN KENANGAN MANIS :)


Bismillahirrohmannirohim.....

Alhamdulillah...perjalanan penyusuan aku untuk zafran sudah melepasi 2 tahun....dan khidmat bakti breastpum aku sudah ditamatkan.,,,,sedih tapi gembira kerana aku menggunakan sepenuhnya khdimat spectra ini sepanjang 2 tahun ini....

Bermula dari 4 bulan pregnant, aku mula mengumpul pelbagai maklumat mengenai SUSU IBU....dan aku juga mengumpul modal untuk membeli peralatan penyusuan agar impian aku berjalan dengan lancar....Alhamdulillah...pelbagai rintangan dan rasa sedikit pilu sbb semuanya duit aku, tapi aku gembira sebab semuanya dalah untuk anak aku Zafran.... Alhamdulillah......zafran berikan kerjasama yang sangat baik...

sekarang, breastpum ini aku salurkan khidmatnya pada kawan aku yg bersemangat untuk meneruskan penyusuan nya....semoga breastpum ini juga memberikan kerjasama yang baik pada tuannya yang baru.....



kedai online SHAKLEE saya : 
 Puan Siti Noriza Saleh 
Shaklee Independent Distributor [ID No : 852453] 
013-7374 958 |
damia_pitshop@yahoo.com 
twitter : @damiapitshop
website : www.damiapitshop.com


Monday, November 5, 2012

ARTHRITIS. ASMA. ALERGIC ( PULIHKAN DENGAN ALFALFA SHAKLEE )








Apakah kebaikan Alfalfa?
(1) Terkenal untuk merawat 3 A :
• Arthritis
• Asthma
• Allergy

(2) Berkhasiat untuk membantu masalah :
• Penyakit Usus (Colon disorder)
• Buah pinggang
• Kencing manis
• Melawaskan usus
• Ulcer
• Fluid retention (sembab)
• Kurang selera

(3) Mengandungi 8 enzim yang boleh membantu masalah :
• Penghadaman
• Pencernaan
• Flatulence
• Abdominal discomfort dikalangan orang dewasa

(4) Terkaya dengan klorofil yang dapat membantu masalah
• Gastrik
• Penyakit kulit (Eczema)
• Kurang darah (Anemia)
• Sembelit
• Badan, nafas dan kaki berbau

(5) Promotes pituitary gland function

(6) Meneutralkan asid dalam badan (Alkalize’s the body and detorities the body especially the liver)

(7) Merawat masalah keputihan pada wanita. Sifatnya yang mengandungi phytoestrogens juga menyebabkan ia mempunyai fungsi seperti kacip Fatimah, maka, membantu dalam "hubungan" suami isteri (enhance libido). Malah, ada juga yang mengaitkannya dengan membantu pembesaran payudara.
Memang sangat bagus diambil oleh wanita & para isteri.
(8) As a galactagouge. Bagus diambil oleh ibu menyusu, kerana ia meransang dan menambah pengeluaran susu ibu .



kredit :  mamaqaireen

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Hubungi saya :- 
call/sms/ whatsapp : 013-7374958 atau 
 email : damia_pitshop@yahoo.com atau 
add saya di fb ( siti noriza saleh ) 
 yahoo messenger : nuriezam_040806
 talk : damiapitshop

 untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda akan diberikan tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan saya :)

Saturday, November 3, 2012

SAAT ITU PASTI AKAN TIBA

Saat itu pasti akan tiba/....itulah yang aku selalu cakpkan dengan suami aku bila dia tanya "bila nak benti keje yang"...

aku rasa, dari mia dlm perut lagi pertanyaan tu sntiasa menghantui aku.....tapi aku postpone, postpone dan postpone....

alasan popular, aku banyk hutang ( kereta, hutang belajr dan hutang lain2)...masuk anak kedua, soalan yang sama suami aku ajukan lagi.....masih alsan yang sama.....cuma kali ni, hati makin rapuh....mendengar tangisan zafran setiap pagi, ye, dia tak suka kena hantar gi nursery....dan kadang2 aku rasa, mcm drama melayu....datang hangin dia, dia boleh keluar dari kereta dan masuk kerumah balik....sayu hati tengok dia mcm tu...dah hampir 2 tahun sekarang umur dia...tapi, masih menangis dan menangis....bagilah makanan ke, susu ke, bila dia nmpak je "jalan" hala ke nursery, dia akan menangis.....

kali ni, setelah 10 bertahun berkerja,,,,, aku rsa, sudah sampai masanya.......dan menanti dengan penuh debar detik itu....doakan semuanya berjalan lancar ye....Insya Allah...



kedai online SHAKLEE saya : Puan Siti Noriza Saleh
Shaklee Independent Distributor [ID No : 852453]
013-7374 958 |
damia_pitshop@yahoo.com
twitter : @damiapitshop

SAAT ITU PASTI AKAN TIBA

Saat itu pasti akan tiba/....itulah yang aku selalu cakpkan dengan suami aku bila dia tanya "bila nak benti keje yang"...

aku rasa, dari mia dlm perut lagi pertanyaan tu sntiasa menghantui aku.....tapi aku postpone, postpone dan postpone....

alasan popular, aku banyk hutang ( kereta, hutang belajr dan hutang lain2)...masuk anak kedua, soalan yang sama suami aku ajukan lagi.....masih alsan yang sama.....cuma kali ni, hati makin rapuh....mendengar tangisan zafran setiap pagi, ye, dia tak suka kena hantar gi nursery....dan kadang2 aku rasa, mcm drama melayu....datang hangin dia, dia boleh keluar dari kereta dan masuk kerumah balik....sayu hati tengok dia mcm tu...dah hampir 2 tahun sekarang umur dia...tapi, masih menangis dan menangis....bagilah makanan ke, susu ke, bila dia nmpak je "jalan" hala ke nursery, dia akan menangis.....

kali ni, setelah 10 bertahun berkerja,,,,, aku rsa, sudah sampai masanya.......dan menanti dengan penuh debar detik itu....doakan semuanya berjalan lancar ye....Insya Allah...



kedai online SHAKLEE saya : Puan Siti Noriza Saleh
Shaklee Independent Distributor [ID No : 852453]
013-7374 958 |
damia_pitshop@yahoo.com
twitter : @damiapitshop

Friday, November 2, 2012

PROMOSI BULAN NOVEMBER...ALFALFA,,,,


Tawaran Hebat Sepanjang November 2012 - ALFALFA COMPLEX ... !!!!

Jangan lepaskan tawaran menarik November ini. Semakin lama, semakin hebat tawaran dari Shaklee. Kalau bulan lepas ESP, kali ni Alfalfa Complex pula. Jangan SOLD OUT sebelum akhir bulan sudah..
Pada siapa yang dah cuba pasti tahu kehebatan alfalfa ni.  Dah puas hati mencuba pelbagaiproduk, apa kata join kumpulan kami menjadi warga Shaklee dan menjana pendapatan bersama!

Jom, kenal Alfalfa bagi yang masih belum tahu kehebatannya.

Alfalfa merupakan satu gudang zat. Akar tunjangnya yang mengunjur ke bawah sedalam 6 meter untuk mencari pelbagai zat dan mineral daripada mendapan di dalam tanah, sementara daunnya mengumpul klorofil dalam amaun yang banyak melalui proses fotosintesis yang semulajadi. 


Alfalfa Complex merupakan suatu Formula Shaklee Signature yang pada asalnya dibangunkan oleh Dr. Shaklee dalam 1950-an. Kami hanya menggunakan alfalfa terbaik yang tumbuh di California yang kaya dengan pelbagai jenis zat, termasuk kalsium, fosforous, zat besi, dan magnesium serta klorofil, bioflavonoid, pelbagai mineral surih dan vitamin.
Sumber semula jadi dari alfalfa
Setiap hidangan mengandungi 300mg kalsium bersamaan dengan segelas susu

* Produk ini tidak bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit. 

Terdapat 2 saiz: 330 biji dan 700biji

Kebaikkan Alfalfa Complex Shaklee:

-penggalak susu semulajadi yang tidak meninggalkan bau pada badan seperti sesetengah penggalak susu yang lain
-merupakan detox lembut semulajadi
-membuang angin dari badan
-melancarkan pelawasan
-merawat simptom resdung
-bagus untuk proses mengurangkan berat badan
-mengurangkan kebas kaki
-membaiki kitaran haid bagi sesetengah wanita
-mengatasi keputihan
-dan banyak lagi..



kredit : http://www.mysupervitamins.com

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

* saya pengedar shaklee kota tinggi, johor

 Hubungi saya :- call/sms/ whatsapp : 013-7374958 atau email : damia_pitshop@yahoo.com atau add saya di fb ( siti noriza saleh ) yahoo messenger : nuriezam_040806 talk : damiapitshop untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda akan diberikan tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan saya :)