Friday, May 10, 2013

SALAM CERIA!!!!




WAH....bersarang giler rumah lama ni...soh...soh...sohhhh.....Alhamdulillah...hari rasa terpanggil panggil nak jenguk rumah lama....Insya Allah, akan cuba kembali mewarnai dunia berblogging ini...cikgu bahasa melayu jangan marah ye :).

sajer nak share, masuk bulan ni, dah 4 bulan aku menjadi WAHM ( WORKING AT HOME MOTHER )...
menjalankan sepenuh masa perniagaan MLM SHAKLEE dan CLOTH DIAPERS...syukur...ia adalah keputusan yang terbaik dalam hidup aku.dan yang best, ianya di persetujui dan diredhai oleh suamiku....memang banyak kata-kata negatif yang aku terima bila nak buat keputusan ini,,malahan, adik beradik, sedara mara juga tidak berapa setuju..tapi, aku tekadkan hati, bulatkan semangat, demi anak-anak dan suami, inilah jalan untukku..

seakan petanda dan petunjuk dari Allah, zafran semakin hari semakin tidak selesa berada di nursery...dan aku juga, semakin hari semakin rasa x bestnyer buat kerja yang sama..yang tiada cabaran, yang sudah sebati dalam hidup...apa taknya, dah 10 tahun aku bekerja..itulah kerja pertama aku dan yang teakhir ( maybe ) yang aku akan buat...

tapi sekarang???? tengok perkembangan anak di depan mata, menjaga kesihatan anak-anak, buat aku rasa gembira...syukur sangat...dan perniagaan aku semakin berkembang..alhamdulillah...

Insya Allah, aku akn cuba buat 1 entry setiap hari...dah lama x blogwalking kt blog kwn2 lain...ntah ingt lagi ke tak..he heh...

bye..bye..bye..




kedai online SHAKLEE saya : Puan Siti Noriza Saleh Shaklee Independent Distributor [ID No : 852453] 013-7374 958 |
admin@damiapitshop.com 

SALAM CERIA!!!!




WAH....bersarang giler rumah lama ni...soh...soh...sohhhh.....Alhamdulillah...hari rasa terpanggil panggil nak jenguk rumah lama....Insya Allah, akan cuba kembali mewarnai dunia berblogging ini...cikgu bahasa melayu jangan marah ye :).

sajer nak share, masuk bulan ni, dah 4 bulan aku menjadi WAHM ( WORKING AT HOME MOTHER )...
menjalankan sepenuh masa perniagaan MLM SHAKLEE dan CLOTH DIAPERS...syukur...ia adalah keputusan yang terbaik dalam hidup aku.dan yang best, ianya di persetujui dan diredhai oleh suamiku....memang banyak kata-kata negatif yang aku terima bila nak buat keputusan ini,,malahan, adik beradik, sedara mara juga tidak berapa setuju..tapi, aku tekadkan hati, bulatkan semangat, demi anak-anak dan suami, inilah jalan untukku..

seakan petanda dan petunjuk dari Allah, zafran semakin hari semakin tidak selesa berada di nursery...dan aku juga, semakin hari semakin rasa x bestnyer buat kerja yang sama..yang tiada cabaran, yang sudah sebati dalam hidup...apa taknya, dah 10 tahun aku bekerja..itulah kerja pertama aku dan yang teakhir ( maybe ) yang aku akan buat...

tapi sekarang???? tengok perkembangan anak di depan mata, menjaga kesihatan anak-anak, buat aku rasa gembira...syukur sangat...dan perniagaan aku semakin berkembang..alhamdulillah...

Insya Allah, aku akn cuba buat 1 entry setiap hari...dah lama x blogwalking kt blog kwn2 lain...ntah ingt lagi ke tak..he heh...

bye..bye..bye..




kedai online SHAKLEE saya : Puan Siti Noriza Saleh Shaklee Independent Distributor [ID No : 852453] 013-7374 958 |
admin@damiapitshop.com