Monday, March 1, 2021

PROMOSI ENERGIZINH SOY PROTEIN

Hai.. Bulan Mac muncul kembali. Dan kalau anda yang rindukan bulan Ramadhan, ia semakin hampir dah.

Oleh itu, shaklee buat promosi dengan pembelian 4 Canister ESP ni, kita dapat free shaker! Yeah!!

Ramai tahu ESP ni boleh jadi mengganti sarapan. Malahan bila waktu puasa atau ganti puasa, ramai yang membeli ESP ni untuk bersahur.

Yelah. Time ganti puasa ni, kita sorang sorang je yang sahur. So, paling ringkas adalah dengan ambil ESP ni. Tak renyah nak masak bagai kan.

Kalau nak dapatkan 4 Canister ESP dan free shaker ni, boleh dapatkan dari saya dengan dm, pm, whatsapp saya atau, boleh klik link ini terus untuk pembelian dalam sistem.

Pembelian boleh dibuat melalui kad kredit, kad debit atau pindahan wang.

https://www.shaklee.com.my/products/promotion/00P529?sid=852453

Jangan lupa membeli awal. Kang out of stok lak shaker cantik tu.

📲 www.wasap.my/60137374958/esp

Saya merupakan pengedar Shaklee Kota Tinggi dan sekitarnya.



No comments:

Post a Comment

PROMOSI ENERGIZINH SOY PROTEIN

Hai.. Bulan Mac muncul kembali. Dan kalau anda yang rindukan bulan Ramadhan, ia semakin hampir dah. Oleh itu, shaklee buat promosi dengan pe...