KENALI KAMI

Kami adalah sepasang suami isteri yang mengikat simpulan kasih pada 04.08.2006. Kami ialah Mohd Zamri Bin Hussin dan Siti Noriza Binti Saleh. Alhamdulillah. dikurniakan sepasang cahaya mata penyejuk rumah tangga kami.

Kami adalah owner Damia Pit SHop yang mempunyai kedai fizikal menjual barangan dan keperluan bayi dan ibu moden. Melibatkan diri dalam MLM shaklee sejak tahun 2011 tetapi bergiat aktif pada tahun 2012. Ia nya bukanlah perjalanan yang mudah walaupun kami dikategorikan sebagai agak "lambat" tapi ia perjalanan yang penuh pengalaman dan pengajaran berharga bagi kami, bermula dari bawah seolah seolah kami mengusahakan ladang epal yang mana perlukan kesabaran untuk menanam benih, membaja, menyiram, menepis benih benih kami dari dirosakkan oleh anasir jahat dan akhirnya, alhamdulilah, benih sudah menjadi pokok...dan pokok pokok ini adalah yang sudah matang mengeluarkan hasilnya. 

yang penting, ia perlukan kesabaran dan ketabahan dalam menjalan perniagaan MLM shaklee ini.

Kami adalah pengedar shaklee Kota Tinggi, Johor..boleh berjumpa kami secara face to face, boleh berbincang dengan kami apa penyelesaian suplemen yang anda perlukan dan jika berminat untk join dalm group kami "DREAM BECOMES TRUE", kami berlapang dada menerimanya.


pengedar, shaklee, kota tinggi, johor

No comments:

Post a Comment

SELAMAT PAGI! SARAPAN PAGI YANG RINGKAS

Hai, Assalamualaikum dan selamat pagi!. dah sarapan?  biasanya Nurie hanya sarapan ringkas je setiap pagi sebab anak anak bersekolah dan ...