Thursday, April 21, 2011

BERHABUK RUMAHKU/....

aduh...berhabuk sungguh rumah ni...ish ish..tuan rumah ni mals sungguh nak mengemas...he he he...

sajer nak update lencana penyusuan kt blog aku ni..Alhamdullilah....perjalanan penyusuan aku dah mencecah 9 bulan.....syukur sgt,....aduhai...jauh lagi nak kayuh....dan bermacam2 dugaan yg aku tempoh......



treng....treng......nilah lencana penyusuan aku...w,pun x de saper nak kasi award kt aku, aku ttp nak kasi sndiri..hua hua hua...

dalm 9 bulan ni, byk dugaannyer yg mencabar komitmen aku dalam menysuu......dan dalam sebulan ni, aku x psti apa yg x kene dgn aku, smpaikan x mampu nak buat stok...kesannyer, waktu tengahari, aku hntr EBM ke rumah bbyster hasil dr sesi pam kul 10 pg....sian anak aku, bbyster ckp kkdg smpai kene sukat2 minum semata-mata nak nunggu aku balik kul 5 ptg...sian anak aku....x pe...mama cuba lagi nak top upkan stok...stok yg kt umah mak aku kt kampung, terpaksa dibuang gara-gara x de elektrik selama 6 jam...hancuss hati aku....aduh..Ya Allah..kuatkan lah semangat aku......dan dengn limpah rezeki MU, aku mampu untuk mengharunginya....Amin...


my small shop :-http://www.damiapitshop.com/

jom dapatkan trial pack shaklee di kedai saya:-http://shakleeatdamiapitshop.blogspot.com

1 comment:

  1. kejap jek kan.. ari tu rase baru 6 bulan breastfeed.. caiyokk!:)

    ReplyDelete