Saturday, December 15, 2012

CADANGAN SUPLEMEN UNTUK MENJAGA KESIHATAN DIRI DARI SHAKLEE


PROGRAM KESIHATAN SHAKLEE

Berikut disenaraikan cadangan suplemen mengikut jenis penyakit @ keperluan. Walaubagaimanapun, untuk penyakit-penyakit yang memerlukan diagnosis, sila rujuk kepada doktor anda terlebih dahulu.

* Anti-Aging
- Vivix

* Anti-Oxidants
- CarotoMax, Vitamin C, Vitamin E, Vivix

* Athma, Sinus (Resdung), Allergy, Hives (Gegata), Eczema
- Alfalfa, B Complex, Vitamin C

* Breastfeeding Set
- Vitalea, B Complex, Vitamin C, Alfalfa, ESP, Ostematrix, Omega Guard, PD

* Children's Health
- Chewable Vitalea, Chewable Vitamin C, Omega Guard, MealShake

* Confinement Set
Vitalea, B Complex, Vitamin C, Zinc, Vitamin E, ESP, Omega Guard

* Diabetes Set
GLA Complex, B Complex, Vitamin C

* Gout Set
- PD, Omega Guard, Alfalfa

* Immune Booster
 - NutriFeron

* Men's Health
- Vitalea, B Complex, Vitamin C, Vitamin E, Ostematrix, Omega Guard, PD

* Preggy Mommies
- Vitalea, B Comples, Vitamin C, ESP, Ostematrix, Omega Guard

* Skin Care
- B Complex, Vitamin C, Vitamin E, ESP, Ostematrix, Vivix

* Students' (12 years ++)
- Vitalea, B Complex, Vitamin C, Lecithin, Omega Guard

* Weight Management
- Lecithin, Cinch Shake Mix, Cinch energy Tea Mix

* Individuals that don't like pills @ tablets
- Meal Shake, ESP, Vivix, NutriFeron


saya merupakan pengedar shaklee Kota Tinggi, Johor. Boleh dapatkan produk ini secara COD atau saya poskan kepada anda di seluruh Semenanjung dan Sabah Sarawak.

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Hubungi saya :- 
call/sms/ whatsapp : 013-7374958 atau 
email : damia_pitshop@yahoo.com atau 
add saya di fb ( siti noriza saleh ) 


 untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda akan diberikan tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan saya :)

No comments:

Post a Comment

FULL PAYING PATIENT ( FPP ) DI HOSPITAL SULTAN ISMAIL, JOHOR BAHRU

Hai semua. Lama tak dah kak ct tak update blog ni kan?  Dia bila dah dating idea menulis tu, laju je nak menulis. Tapi bila idea tu dating,...