Monday, December 27, 2010

SUSU SOYA ORGANIK - SUPER


* pic credt tu mr google..


trenggg..........sejak blender aku rosak, aku terpaksa beli air soya..hu hu hu..dlm byk2 air soya yg aku jumpa dan beli, aku berkenan yg ni.....sonang...nak buat utk suam boleh, panas boleh, sejuk pun boleh.....aku beli dengan rege promosi..rm13.90...rege sebenar dlm mrm15.xx kot.....rasa dia cm soya tp stail susu.....

hasilnyer utk org BF, tetap maintain mcm minum air soya jenama lain or buat sndiri.....boleh juga utk yg diet...sbb kurang gula, tinggi kalsium, bebas lemak trans dan rendah lemak.....

.........................


my small shop :-http://www.damiapitshop.com/

6 comments:

  1. Ni yang iklan dia orang pakai baju warna-warni menari2 tu ye? Naufal suke tengok iklan tu...

    ReplyDelete
  2. ye ke?..x perasan arr k.ti..ct beli kt titah tman puteri..sbb dia ada siap ngn botol shake dia sekali..rm13.90.hik.hik.rege asal rm15.xx...tu yg rmbt tu....

    ReplyDelete
  3. penah beli ni mase breastfeed airell..sedapppss:)

    ReplyDelete
  4. maya>>>sedap kan?..tp kkdg rasa cm mnum air utk kurus lak...ha ha ha ha

    ReplyDelete
  5. siti, aju dh beli dah semlm kt giant, hari ni baru try...tgkla cmne nnti, aju ni mmg suke try semua benda nk bykkan susu badan, thanks for the info..

    ReplyDelete
  6. Hey, I am checking this blog using the phone and this appears to be kind of odd. Thought you'd wish to know. This is a great write-up nevertheless, did not mess that up.

    - David

    ReplyDelete