Friday, April 13, 2012

FENOMANIA????...ANDA PILIH SAPER?....SAYA PILIH ESP...ha ha ha ha







TReng....trengg......sekarang ada pogram terbaru di ASTRO... FENOMANIA!!!!! macam-macam artis glamour ada....hazama, jaclyn, alyah, stacy dan macam-macam lagi......w.pun apa jua pogram yang melanda kt negara kita ni, saya tetap dengan pujaan hati saya ....ENERGIZING SOY PROTEIN!!!!!!!!!!!!!!!!


1) Tak payah nak panas-panaskan airnya.....
2) guna air suam/ sejuk je bila nak bancuh ESP ni...
3) Kualiti terjamin
4) Protein dan kandungan di dalammnya tidak hilang
5) Sangat jimat...1 hingga 3 sudu je sehari
6) fleksibel..dari anak2 umur 2 tahun hingga mak bapak budak yg umur 40, 50 , 60 tahun tu
7) Bekas yang kedap udara dan terjamin
8) Terdiri daripada 9 komponen asid amino untuk memudahkan penyerapan oleh badan.
9) Membina sel-sel tubuh.
10) membantu kesihatan kuku dan rambut
11) membina ketahanan badan
12) menambah susu badan...kalau anda lelaki atau wanita yang tidak menyusukan, idoklah kuar susu ye...he he he


* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Hubungi saya 013-7374958 atau melalui email damia_pitshop@yahoo.com atau add saya di fb ( siti noriza saleh ) untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda akan diberikan tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan saya :)

No comments:

Post a Comment

FULL PAYING PATIENT ( FPP ) DI HOSPITAL SULTAN ISMAIL, JOHOR BAHRU

Hai semua. Lama tak dah kak ct tak update blog ni kan?  Dia bila dah dating idea menulis tu, laju je nak menulis. Tapi bila idea tu dating,...