Friday, April 20, 2012

TESTIMONI - SUPPLEMENT UNTUK PENYUSUAN



JOm kita baca testimoni dari Hadha yang ambil supplement Shaklee utk perjalanan penyusuannya...


Okeh! Malam ni just nak share testimoni  oleh customer saya, Rasila. Supplement  ni memang marvellous jika anda amalkantip ekslusif yang saya berikan plus anda faham konsep supply versus demand. InshaALLAH ..


Assalamualaikum wbt...

hai kak hadha!!! jenggg jeenggggg jengggg!! dh hampir sebulan guna supplement alhamdulillah set vitamin nie mbantu diriku btmbh anggun ceeewaahhh org kate bkn sy kate hehehe...stok EBM fuhhhhh usah dtanya sblm amik vitamin Shaklee nie ader seciput jerk dpt 1-2onz tp skang dh berTUKAR!!! skali pam cik B utk sesi pg jerk dh dpt 12onz kalo msk sesi ptg sampai mlm ajerrrrnyerrrrr kenyang gluurrppp puteri kesayangan sy kak....mekaceh bebyk yg xthingga berkat usaha keyakinan yg selalu buat sy think+ve sll skang nie penuh dh peti ais ngan stok EBM sampai hubby pun nk mntk aiskrim EBM skit hehehe...

Dh sbln guna produk nie so vitamin dh nk nk abis nie kak yg ader byk lg soya protein jerk...so sy nk beli lglah skali ngan botol2 nyer 2 leh tahan lama skit smntr ader offer nie hehehe t akak bgtau brp regenyer yerk mcm biasa t sy bankin...tenkiu so much kak hadha!!!!

Wah! Happy sungguh saya membacanya .. tapi baru malam ni baru dapat share kat blog ni.

Okey, sambil tu kita buat revision sikit pasal Supplement yang customer ni ambil ya!

SUPPLEMENT TERSEBUT IALAH :-

  1. Vitalea with Iron Formula
  2. B Complex
  3. Vitamin C
  4. Alfalfa Complex
  5. OsteMatrix
  6. Energizing Soy Protein (ESP)
Siapa yang perlukan :) (refer entry ini)

Siapa yang perlu amik set ini? Set ini digalakkan kepada
  1. Si ibu yang ada masalah penyusuan,
  2. Si ibu yang nak mula menyimpan stok,
  3. Si ibu yang mahukan anaknya mudah lena waktu malam dan
  4. Si ibu yang sedang relaktasi atau induce lactation.
Masalah penyusuan yang dimaksudkan ialah, si ibu menghadapi masalah penghasilan susu walau telah melakukan perahan setiap 2 jam dan minum air sekurang-kurangnya 3L sehari... maka set ini membantu membaiki mana-mana kekurangan atau lohong zat yangdiperlukan oleh badan agar tubuh si ibu dapat berfungsi dengan baik sekali.

Pastikan anda mendapat Tips Ekslusif dengan setiap pembelian set penyusuan!



* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Hubungi saya 013-7374958 atau melalui email damia_pitshop@yahoo.com atau add saya di fb ( siti noriza saleh ) untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda akan diberikan tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan saya :)

No comments:

Post a Comment