Saturday, November 27, 2010

MELENTUR BULUH...( tp ada part yg x patut.....)

Berikan yang terbaik pada anak anda..hanya 2 tahun pertama ini saja yg boleh anda buat utk menikmati masa yang berkualiti dengan anak anda...susukanlah dia....


ayat ni khas utk ibu2 yang menyusukan anak mereka ....susu ibu okis......jom, kita layan cara mia buat pumping utk stok susu...ha ha ha ha ha..




ssyyyy...mia tgh pam susu.....jgn kacau....




untuk mengelakkn anda stress sbb tgok susu anda ckt, alihkan tumpuan anda dr melihat terus ke botol susu itu...cthnya, tgok tv...smbil tenangkan fikiran..kalau anda stress, susu boleh kurang tau..



ok..dah siap...kita matikan suis pam..pam tu nak guna lama lg...



sila label botol susu anda supaya anda ingt tarikh susu tu di perah....nanti kang ex pired....

he he he.....gmbr ni aku amik time mia sibuk main pam susu aku...jadinyer, lenturlah buluh dari rebung ye...tp agak2lah kan...ni lentur tang ni, x sesuai lah mia...awak tu kecik lg ok....




my small shop :- http://www.damiapitshop.com

3 comments:

  1. Tiiii..kalau akak takkan biarkan dia main pump tu. Sayang tu, takut rosak! Cool betul kau eh....

    Tapi dia betul2 lekapkan corong pump tu kat 'b' dia ke? heheee....kiut jek!

    ReplyDelete
  2. yatie>>dia bljr dr penglihatan...masa tu ct baru lpas pam..then tgh masukkn susu dlm freezer...tgok2 dia tgh pam...cm klako gak..tu yg snap gmbr dulu...mmg lah k.ti..dia ltk kt 'b" dia tu...dia mmg suka buat, apa yg ct buat kt xafran..time tkr CD, dia pun sibuk "baby" - (anak patung)dia tkr cd...sibuk kasi nenen, dia pun ckplah bby dia nak nenen...adeh..layan jelah..

    ReplyDelete