Saturday, June 11, 2011

SUAMI KU......payh nak bergmbr....

sajer melayan gambar2 asben dalam pc ni...mmg x byk...sbb dia mmg x suka bergmbr...dan sehingga ke hari ni, masih takde gmbr berempat...( aku, dia, mia dan zafran)...sbb tu korang tgok asyik aku dan aku dan aku dan aku je yg bergmbr...ha ha ha...




raya 2010



open house umah mak aku tahun 2010...aku?..melayan orang plus makan...ha ha ha



besday kt kfc tahun 2009 kot.....



gmbar terbaru./..cameron 2011..




raya tahun lepas...2010....
zafran baru je 3 bulan........ha ha ha.....


sbb apa aku ltk gmbr2 asben aku lak ...tetibe je kan.....asben keje mlm lah minggu ni..hua hua hua...



my small shop :-
http://www.damiapitshop.com

/jom dapatkan trial pack shaklee di kedai saya:-
http://shakleeatdamiapitshop.blogspot.com


1 comment:

  1. Nuri, ko tau, sama jer dgn aku laki aku laki dia tak suke begambar kalau bergambar sokmo menyakitkan hati dia buat muka pelik dia wakakaka... dah menuruni kat ank aku yg sulung ni kalau bergambar bukan tahu nak serius ke senyum mesti buat muka pelik huh! lagi satu laki aku tak bg letak2 gmbr dia kat blog ke apa dulu2 aku letak kat blog dia nmpk dia suh padam hihihi...

    ReplyDelete