Friday, October 10, 2014

HERBAL BLEND MULTI-PURPOSE CREAM....hilangkan gatal-gatal..(kalau gatal lain, x hilang ye )


Assalamualaikum.....sihat semua? wah...yang peneroka, penerokawati dan anak-anak felda yang lain mesti tengah dok tersengih-sengih menanti DURIAN RUNTUH kan?..he hehe...


ok..kita tinggalkan pasal durian runtuh tu...hari ni, sya cerita dan kongsi pasal HERBAL BLEND MULTI-PURPOSE CREAM dari SHAKLEE....



Produk ini antara produk yang mesti ada di rumah saya...kerana, saya gunakannya untuk meletakkan di tempat bekas gigitan nyamuk, semut dan gatal-gatal....tau jelah..budak-budak...dan anak sya pula jenis yang kulit sensitif....kena gigit sikit je tapi tanda merahnya menyala-nyala....

anak saya si Mia tu pun dah pandai gunakan cream ni...asal gatal je, terus capai cream ni....dia kata "bestlah mama...x panas...kalau guna yang minyak merah ( minyak angin ) tu, panas sangat...x best...lekit-lekit kat tangan mia"....see...budak2 pun tau..he hehe..lagipun, ia nya selamat digunakan oleh sesiapa pun...tak berminyak dan mudah meresap....so, x perlu risau kalau digunakan pada anak-anak...

Cream ini akan berasa dingin , bermentol dan tidak berminyak...lagi pula ianya dibuat daripada ekstrak herba semulajadi yang menenangkan termasuk sage, horse chesnut yarrow dan rosemary.

Ia juga boleh digunakan dan berkesan untuk menghilangkan tanda-tanda hitam di buku lali, lutut dan siku anda...anda boleh klik link ini utk testimoni ..

jadik, cubalah....dan anda pasti merasain kesannya...lagi pula, ia nya comel dan mudah dibawa ke mana-mana...

* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

Hubungi saya 013-7374958 atau melalui email damia_pitshop@yahoo.com atau add saya di fb ( siti noriza saleh ) untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda akan diberikan tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan saya :)

No comments:

Post a Comment