Wednesday, October 1, 2014

PROMOSI OKTOBER 2014

Alhamdulillah.. kita kini di bulan baru... bulan Oktober 2014. sekejap je dah di penghujung tahun. tak rasa masa berlalu macam tu je. banyak sungguh masa yang dah terbuang. Kali ni, kak Ct nak bangkit!!! lama sangat dah lena!!!...Kak Ct nak kenalkan produk untuk promosi bulan ni dari Shaklee iaitu BELI 6 PERCUMA 1 ENERGIZING SOY PROTEIN!!!


Ianya sangat berbaloi baloi kalau kita membelinya secara 1 set!!!  apa kelebihannya selain dari Beli 6 Percuma 1? tahu tak anda yang anda juga akan dapat PERCUMA KEAHLIAN BERJUMLAH RM65????

selain itu, pada bulan berikutnya anda akan mendapat cash back yang ditransfer terusss ke akaun anda... 

nak beli satu set???? meh cari kak Ct 013-7374958

tapi kalau nak beli satu canister je, meh klik ikon bawah ni :)





nak cod? kalau anda semua berada di sekitar Kota TInggi, meh meh...kak ct ni pengedar Shaklee Kota Tinggi, Johor....jangan malu malu nak jumpa kak Ct ye :)

 Hubungi saya untuk pertanyaan lebih lanjut: 
Siti Noriza | 
ID: 852453 
Call/SMS/Whatsapp 013-7374958 
Email: sitinorizasaleh@gmail.com 
FB: Siti Noriza Binti Saleh 


 * These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

No comments:

Post a Comment