Monday, September 29, 2014

CINCH SHAKE MIX - pogram pelansingan


Alhamdulillah...sedar tak sedar, dah hari ke 20 kita berpuasa... Insya Allah, lagi 10 je lagi untuk kita menyambut Bulan Syawal...Bulan kemenangan....Alhamdulillah.....

Hari ni, saya nak perkenalkan lagi satu produk terbaik SHAKLEE...Ianya termasuk dalam pogram PELANSINGAN....dan saya rasa, ianya sangat berguna bagi anda yang "giler" makan..he hehe... iyerlah, bila bulan puasa ni, ramai yang "hilang akal" bila tengok pelbagai jenis kuih muih di Bazar Ramadhan....saya pun tak terkecuali,,,he hehe,,,...

apa kata, anda sediakan 1 canister CINCH SHAKE MIX ni pada bulan puasa dan bulan perayaan?>>.
cinch shake mix, ubat kurus,

PERBEZAAN PRODUK INI DENGAN POGRAM PELANSINGAN LAIN ;-

Setiap kali anda minum SHAKLEE CINCH, anda akan mendapat 24 gram PROTEIN, 24 jenis VITAMIN dan MINERAL penting dan 6 gram serat larut. (dicadangkan diambil bersama dengan 1 sudu SHAKLEE ENERGIXING SOY PROTEIN).

ini penting kerana PROTEIN digunakan untuk membina otot, dan ototlah menaikkan kadar metabolisma dan juga membakar kalori.  Makanan yang kaya dengan PROTEIN juga boleh menahan kelaparan, yang mana boleh membantu mengurangkan pengambilan makanan antra waktu makan.

Tidak lupa juga kepada LEUCINE - nutrisi penting di dalam CINCH untuk keperluan tubuh kita.

FAEDAH UTAMA :-

* Memberi faedah seperti mengambil makanan tetapi rasanya seperti menikmati pencuci mulut.
* Indeks glisemik - 22, sesuai untuk penghidap kencing manis
* Dengan Cinch Pro, campuran ekslusif PROTEIN dipertingkatkan dengan LEUCINE - asid amino
* powered by LEUCINE untuk memelihara otot semasa anda menurunkan berat badan.
* 24 gram PROTEIN setiap hidangan untuk membantu anda berasa kenyang.
* Tinggi kandungan serat - 6 gm setiap hidangan.
* GYLCEMIC yang rendah untuk mengekalkan tahap gula darah yang normal dan mengekalkan tenaga.
*Memberikan 35% atau lebih nilai harian kepada 21 vitamin dan mineral penting.
* Penggunaan soya bebas GMO.
* Tiada perisa tiruan, warna dan pemanis

BERMINAT DENGAN PRODUK INI? KLIK IKON DI BAWAH :-



anda inginkan maklumat yang lebih? atau sekiranya anda berada di sekitar kami, anda boleh hubungi kami kerana kami merupakan pengedar shaklee di Kota Tinggi, johor serta kami juga merupakan pengedar shaklee di felda Semenchu dan sekitarnya.



* These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease.

 Hubungi saya 013-7374958 atau melalui email damia_pitshop@yahoo.com atau add saya di fb ( siti noriza saleh ) untuk dapatkan konsultasi tentang set mana yang paling sesuai dengan anda. Anda akan diberikan tips dan cara pengambilan vitamin yang betul apabila membeli dengan saya :)

No comments:

Post a Comment