Monday, May 24, 2010

BILA MAMA X DE KEJE...apa jadi?



aku masa mc hr tu, dok menggunting kain utk buat barut ngn bedung utk baby....hasilnyer, seginilah yg aku dpt...tu pun byk lbh...bila aku rasa cm ebsar sbgt bedung tu, aku test kt mia,..hasilnyer, mmg besar pun...hu hu hu.....


mia usaha nak kuar dr bedung...ibu dia x de keje dok pedajal anak dia..ha haha


eyah...eyah..mama, mama..tolong...tolong...


uh uh...boleh pun nak buka....yeah..panaslah mama.....ha ha ha


banyak tak bedung aku? warna warni..tp semua basic warna yg sesuai ngn boy or girl..hik hik



mama, mama,,,amik gmbr mia mama...peace....


jadi tak peace mia?


peace?..cube teka, dia bljr dr mana utk buat peace?..ha ha ha


barut aku belum jahit..ni je bedung utk baby..ada 15 helai..cukup ek?

5 comments:

  1. bagus siti buat bedung sendiri. haritu farah pantang mak buatkan jugak. beli kain kat kedai. kalu yg beli tak bape besar sangat. baby pun kejap je dah besar pastu takleh nak lilit bagi puas hati.

    ReplyDelete
  2. kak ti,nak satu...yang kaler merah tu ea...hehehehe...shumell sgt bedungnyer....lum masuk bby lagik tu...

    ReplyDelete
  3. Maik aihhh....sampai 15 helai?!! Kau ni nak buat niaga ke nak buat pakai? heheee...

    ReplyDelete
  4. makoiii byknye ni confirm mls nak basuh simpan dulu miahaha... beso xpe mana tau smpi ke beso nak berbedung cam Daneen 1y6m pun masih berbedung nak tido tau..

    ReplyDelete
  5. farah>>>uiks...terasa cm cntiklah bila pakaikn baby bedung warna-warni...asyik putih je..tp kalau mak mertua nmapk, cnfirm kene tegur..hik hikh ik..

    cik seri>>>hang dah tua..nak wat pe..gi beli cadar/selimut warna merah gi...

    yatie>>kalau lbh, juallah kak ti dlm blog..ha ha ha...apa taknyer, setiap warna, beli smpai 5 ela..byk tu...

    mummy dasy>>hik hik..yg bedung masa mia dulu, dah pulang balik kt mertua sbb ada 2 org akak ipar yg bersalin gak..so, kita wat sndirilah..leh pilih warna yg cntik2..hik hik..

    ReplyDelete