Friday, July 2, 2010

DOAKAN KESELAMATAN DAN KESEJAHTERAAN SAYA DAN BABY

esok 3.7.2010.........hari saya bersalin...ha ha ha ha..naper aku dah tau dah...sbbbbb,,,aku kene operate....hmm, nampaknyer impian aku nak try bersalin normal tidak kesampaian...

hari di tahan wad, bukaan ve dah 3cm, kontraksi mkn kuat, tp esoknyer tutup balik 1 cm....then, jumpa pakar, pakr check kepala baby ngn tulang pelviks, tulang aku lg kecik..hu hu hu...ke sbb aku ni jenis pendek?....hik hik..salah satu sbb, doc ckp aku ni jenis pendek....dan potensi utk bersalin normal mmg sukar.....

dah 2 3 hari ni lak, baby semakin kurang gerak buatkan aku dan doc risau...so, lpas bincang segala kemungkinan ngn doc dan asben, aku decide nak operate je......

so, kawan2, harap2 semua akan berjalan dengn baik esok.....dont worry....aku akan inform samada baby girl or boy..dan aku akan upload gmbr baby dlm blog....secept yg mungkin...hik hik hik....

so....DOAKAN SAYA DAN BABY YERK......SALAM RINDU.......


p/s:nmapknyer kalau nak tmbh anak lg, dah cnfirm kene operate...dan x lehlah berangan nak anak ramai....ha ha ha

3 comments:

  1. kak....kite doakan akk slmt bersalin yee...n,slmt bercuti jugak..ape2 gosip terbaru akn kite report..hehehe..
    pape pn,gonna miss yu c's...

    ReplyDelete
  2. seri>..wah ko..suka ngajar anak aku bergossip yerk..kem salam kt diaorg semua key..eh..aku nak kene inform sape dulu ni kalau dah bersaln?..ha ha ha....jaga bos bebaik tau.kang meryoan nanti dia...he h ehe

    ReplyDelete
  3. ct harap semuanya lancar ye...

    ReplyDelete