Thursday, July 29, 2010

NAMA PUN ADIK BERADIK....apalah sangat,,ha ha ha




sama tak?..sama tapi x serupa..dah nama pun adik beradik..ye tak.....mestilah ada sifat yg sama...cuma adik still sopan lg dr akak...kita tunggu bila adik dah baye2 akak..akak mesti malu bila tgok gmbr ni bila dia besar nanti..ha ha ha...



nota kaki: tmpt, masa dan situasi adalh pd hari yg sama, waktu yg sama dan lokasi yg sama...he he he..mak dia mmg suka snap gmbr kandid anak banak dia...

8 comments:

  1. hahahahah ...

    sure dgn maknya pun tdo sekali cam tue ... bestt woo .. angin masyukkk ... hikhikhik

    ReplyDelete
  2. Nanti bila mia dah ada boypren...tunjuk balik gambo tu. Mesti dia malu...hahaaa....

    Ti, tunjuk la gambar2 zafran lagi. Yg dlm entry ni tak nampak muka pun?

    Bila kau balik semenchu? Sabtu atau ahad ni? Last week akak tak sempat coz ke jb. Cadang nak gi weekend ni aje...

    ReplyDelete
  3. Ni baru namanya terbongkang!ahahha..

    ReplyDelete
  4. Tapi yang penting comel hokeh...:)

    ReplyDelete
  5. nieza>>asben kata, masa ct peknenkan diaorg berdua, mcm tuelah ct tido,..hua hua hua..

    yatie>>.he he he..mmg pun...nanti dia dah beso, ct tunjuk je gmbr tu kt dia...hmm, rasanyer, 5.8 ni blik semncu..nak inject baby..kt bukit liki ni sure ramai org..x de saper lak nak anto ngn jaga mia tu nanti...

    mimi>>>tuelah...luper dunie...tp kalau mak dia pun tido cmtu, mmg sahlah keturunan,.

    ReplyDelete
  6. alala...comel jer aksi 2 beradik ni. lebih2 lagi yang kecik tu...so sweet...

    salam kenal.. :)

    ReplyDelete