Monday, October 18, 2010

ANAK DARA AKU YG SEMAKIN MEMBESAR





Dia nampak matangkan bila pakai tudung ni...dah mcm kanak-kanak sekolah tadika pulak.....


makin hari, mia semakin membesar,,,...dan aku rasakan betapa cepatnya masa berlalu...cm x puas lagi nak peluk2 dia, cium2 dia....owh...dia skrg dah x suka dipeluk dan dicium2.......betapa dr dia baru meniarap, merangkak, bertatih, berjalan, berlari....alahi.....terasa cm nak biar je dia kecik....hu hu hu....

kang, kejap lg zafran lak membesar.,,,alahai..kalaulah aku boleh rakam semuanya, pasti bestkan.....

Damia, ibu tetap sayang mia w.pun mia selalu ckp mia anak Ayah...hu hu hu hu...



my small shop online : http://www.damiapitshop.com/

4 comments:

  1. mesti ibu marah menangis2 panggil ayah si Mia ni...cpatkan masa berlalu, pejam celik pejam celik dah beso..

    ReplyDelete
  2. Kalau nazir ketawakan akak sebab naufal kata dia anak baba, akak akan keluarkan ayat "takpe, suruh babah buat susu naufal malam ni. naufal kan keluar dari bontot babah!"

    Heheee....kejam kan?!

    Next month dah 3 tahun mia, kekadang kita memang nak stopkan masa supaya dia tak cepat sgt membesar. Rindu sgt kat diaorg especially masa belum capai setahun. Sweet dan innocent sangat!

    ReplyDelete
  3. mummy dasy>>>dia marah ct adalah kalau kita ckp"mia, sini...sayang anak mama ni"...

    nanti dia jwb,...eh...mia anak ayahlah...bby apan(zafran) anak mama....

    sedih..sedih..

    ReplyDelete
  4. yatie>>melampau tu..startingnya, dia selalu dgr ct ckp ngn zafran"sayang anak mama ni"....so, dia pun ckp ngn ct..."Mia sayang ayah...mia anak ayah"....tu yg terus lkt tu...

    kalau ct ckp mia anak mama juga, mesti dia ckp x lah...mia anak ayah..zafran anak mama.....

    pening2...

    ReplyDelete