Friday, October 22, 2010

MIA BUAT LAWAK- BUATKAN AKU GELENG KEPALA

Pagi2 otw ke kilang or ptg balik dr kilang, mia selalu buat lawak dalam kete...since dia dah pndai ckp dan dpt ingt apa yg org sekeliling ckp, buat aku nak tergelak pun ada, geleng kepala pun ada....

LAWAK 1 ;-
- mama, mama....itu apa...( tunjuk arah bas)...
itu bas sayang....
" oooo bas....bas apa mama"
" bas kilang"
"oooo bas kilang"
"kilang apa mama"
"kilang mama" - aku dah x tau nak jwb apa...
"mama, mama...org dlm bas nak gi mana"
"nak gi keje"
"keje mana mama"
"keje kilang"
"oooo..keje kilang"
"mama, mama.....mia nak nek bas"
"nak gi mana"
"nak gi keje kilang"

part ni, aku dah tersedak dah....aduh...anak dara aku ni.........

be continue.....


my small shop online :

http://www.damiapitshop.com/




2 comments:

  1. hehehehe....
    sweet je..hilang segala penat kat tempat kejekan kak bila layan kletah anak...

    ReplyDelete
  2. Keja kilang takpe mia....tapi jadik manager atau boss ye!

    ReplyDelete