Tuesday, October 12, 2010

STOK EBM ( 01/10-10/10/10)






susun kt luar...sbb tarikh dah bercmpur2 dah..


Entry ni khas utk tatapan kak yatie..heik hik hik...juga utk aku sebagai pemangkin semangt agar terus komited menyimpan stok EBM aku..


bila tgok stok susu bertmabh, rasa semangat tu datang dan menarik nafas lega..tp, kalau makin kurang or stok kuar lg byk dr masuk, rasa cm tercungap-cungap je..hu hu hu..




my small shop online : http://www.damiapitshop.com/


11 comments:

  1. bagus..bagus..heheh keep it up!yakin boleh.. nak breastfeed for working mom ni kene cekal kan?:)all the best...

    ReplyDelete
  2. wah,,,tima kasih kak...jauh lg perjalanan ni..hrp2 apa yg diimpikan akan tercapai...komited tu penting dan perasaan MALAS tu, kene ketepikan

    ReplyDelete
  3. maakkk aiii..banyak nyer...tumpang bangga kak..saya tak pernah sebanyak ni...rezeki2

    ReplyDelete
  4. Alamak...kat opis takleh tengok gambo. Tapi mesti bnyk ni!

    Rezeki Zafran...

    p/s : kat opis akak ni ada sorang budak dapat kumpul 25oz utk sehari pam kat opis. Pergh....kagum betul akan kilangnya yg efisyen tu!

    ReplyDelete
  5. wan>>alhamdulillah wan...kene lawan perasaan malas tu...hu hu hu..

    yatie>>wah..250 oz?..bestnyer....giler ar...

    siti pun sekali pam dlm 6-12oz..dlm satu hari (kalau rajin) dr kul 7 pg smpai 12 mlm, 6 sesi pam dlm 30-40oz...best arr dia dpt byk cmtu

    ReplyDelete
  6. Kat rumah ni....baru leh tengok gambar. Memang banyak! Bestnyaaa.....masa naufal dulu (akak kan bukan bf tegar), paling kuat pun takat 5-6 botol jek stok....hehee...

    ReplyDelete
  7. yatie>>ok gak ada stok..masa mia dulu, langsung x de stok..ha ha ha...ni yg pulun balas dendam ni..ni pun, kalau buatkan mia susu, tmbh ckt kt susu dia..hik hik

    ReplyDelete
  8. ct oiii~~sgt la byk stok mu!!patot pp zafran sgt la melayut.....beli la DP seketol...hasil penjualan CD...hehehe

    ReplyDelete
  9. ct oiii~~sgt la byk stok mu!!patot pp zafran sgt la melayut.....beli la DP seketol...hasil penjualan CD...hehehe

    ReplyDelete
  10. suzie>>>memula minta asben peti sejuk 2 pintu...tp dia terus kasi yg 4 pintu nyer..kang kalau minta deep freezer, dia terus kasi lg besar.ha ha ha ha....
    stkt ni, dok numpang kt umah mak ke jt kg...tiap2 minggu, dok ngangkut ke umah mak..hntr stok..hik hik

    ReplyDelete
  11. seronoknya nengok stock ebm kak ti.. kuat nyusu ke zafran.. tu stok leh cover smpai bulan bape tuh..

    ReplyDelete