Monday, January 3, 2011

GENAP 6 BULAN...




JENG JENG....Alhamdulillah....trcapai juga 6 bulan aku breasfeeding Zafran...w,pun org ckp"eleh,,,baru 6 bulan..."..aku ttap happy sbb aku try utk BF kan dia.....ish..dugaan tau....

so, target , nak tmbh lg 6 bulan utk BF kan dia...best tgok dia...badan dia pejal2...dan yg penting, dia jarang sakit...aku harap, impian aku akan terus terlaksana dan yg penting juga, aku harus terus BERUSAHA DAN BERUSAHA,,,....

so, kawan2, doakn agar stage kedua ni, akan tercapai juga...amin.....

my small shop :-http://www.damiapitshop.com/

4 comments:

  1. kak saya doakan akak banyak2,..moga tercapai harap akak tu...

    saya dulu bf gak..bila umur omey dah 2thn++...memang nampak hasil dan faedah bf...syukur2...

    -penyokong bf

    ReplyDelete
  2. Ti....letakla gambo dia. Teringin nak tengok. Nak gi umah kau tah bila laaa gamaknya....

    ReplyDelete
  3. caiyok..caiyok..teruskan usaha:)

    ReplyDelete
  4. wan>>betul tu wan..tima kasih eh..akak cuba sedaya upaya utk teruskan,,,

    yatie>>hu hu hu..semua gmbr dia dlm hmphone..sekali, si mia boleh rendam dlm air sbb dia kata, henpon tu dah kotor..bby zafran masukkn dlm mulut..hu hu hu..

    maya>>thank;s dear

    ReplyDelete