Friday, August 21, 2015

BUNGA BUNGA DI KUNDASANG SABAH

Bismillahirrohmannirrohim..

PART 1

bunga dan wanita sukar dipisahkan..walaupun ada wanita yang tak suka bunga (rugi tau!!), walaupun sekadar bunga plastik, ianya sangat cantik..melambang wanita itu sendiri. cantik, menawan dan tertawan..

kali kedua ahkak ke Kundasang , Sabah, baru dapat ambil gambar pemandangan di sekeliling. Kali ini, Alhamdulillah, cuaca sangat cantik dan beri kelebihan untuk ahkak sekeluarga berjalan berjalan menikmati alam sekitar.

Subhanallah, memang cantik alam ciptaan Allah. kali ini juga, syukurrrr ahkak dapat melihat puncak Gunung Kinabalu. tidak seperti kali pertama ahkak datang ke sini, cuaca bermuram durja..hujan dan berkabus. Oh..Gunung kinabalu memang nak akak datang lagi sekali melawat dia..he he he...

nak share sikit sikit pengalaman akak di bumi Sabah..

bunga di Chalet, Kundasang

BUnga di Dairy Farm

 



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


hah,...amikkkk....hik hik hik..memang giler tengok bunga bunga..lagi lagi yang di jual di pekan Ranau...aih..kalau tak fikirkan naik kapal terbang, dah lama akak borong banyak banyak bunga ni bawak balik Johor....cuci mata jelah jawabnya...


nanti akak share pula di mana akak stay, sewa kereta, dan lain lain untuk panduan kita bersama, Mana tau ada yang nak gi jalan jalan ke sana..ha...kalau nak gi honeymoon lagilahhh di galakkan...kih kih kih...

jangan tanya manalah akak dapat kumpul duit gi Sabah 2 kali setahun . Walaupun akak ni penyeri rumah tangga, tapi akak ada business tau.. Alhamdulillah, biz Shaklee ni mampu merealisasikan impian kita. tinggal tunggu kita nak tak nak je. nama pun perniagaan. Manalah ada duduk goyang kaki tak perlu buat apa apa, lepas tu sekelepuk duit jatuh dari langit. ingat macam cerita Suami ku Jatuh Dari Langit ke???eh.. tetibe lak...ha ha ha


No comments:

Post a Comment