Friday, August 21, 2015

ZARA OUTLET BUTIK TERUNGGUL DI MASAI, PASIR GUDANG

hah, kali ni akak nak review butik yang bukan sebarang butik..nama je butik..tapi macam macam ada. Akak selalu pergi butik ni..owner dia memang baik hati dan peramah. butik ni terletak di :_



hah, ni alamat Butik..nama butik ni ZARA OUTLET!! tu ada no telefon owner butik ni. nanti akak kenalkan owner butik ni kat korang ye. 

seperti yang dipaparkan di poster ni, ye betul, ZARA OUTLET menjual pelbagai barangan yang menarik, berkualiti dan memang DABOM!! menjadi buruan korang semua... ada baju kanak kanak, tupperware, dress, cardigan, key chain ada juga makanan tau!!!.





tak percaya???? meh kita cuci mata dulu....kasi korang percaya yang ZARA OUTLET ni macam macam ada!!!!


BISKUT KUDAPAN...ni salah satunya


owner ZARA OUTLET.. nama dia AZILA AZIZ
comel kan tuannya???



see???? penuh dengan koleksi yang menarik!!


oh my!!!!...peberettt akakkkk


kopok ikangggg....sedap wei!!!!


aloolooooo tomei tomeiiiii


yang ni buat akak gerammmm...mcm nak buat koleksi je


pewangi suci tanpa alkohol


wallla weiiiii....datanglah beramai ramaiiiii



ini punggggggg buat akan gehrammmmm teramat!!!


nak amik gambar????of cosss



take note dikk noooonnnn...boleh GPS dan waze alamt ni..


tamar cocoa ada, ubat slim melim adaa...


adik ni pun nak interframe gak?????


comelkan key chain ni???homemade bebeh!! 


aksesori kelengkapan wanita...auwww




barangan keperluan harian, barang baby pun ada







hah...cukuplah ni...kalau nak tengok, gi sendiri BUTIK ZARA OUTLET NI...




no143, Jalan Sierra Perdana 4


Taman Sierra Perdana


81750 Masai Johor



Call: 07-38882307


Open 11am-9pm

1 comment:

  1. jom join giveaway :)

    http://herneenazir.com/2015/08/21/giveaway-1-0-by-hernee-nazir-21-aug-31-aug-2015/

    ReplyDelete