Friday, August 7, 2009

AYAM MASAK BLACK PAPER & KENTANG MASAM MANIS


KENTANG MASAM MANIS

sejak 2 3 minggu ni, aku jadi mals nak masak...kene lak, bila 2 3 hari ni gak, apa yg aku masak, mesti tak menjadi or tak habis dimakan oleh org2 kat umah aku....boring tau kalau kita masak, tapi org tak makan...huh..kene lak, mr hubby keje malam..aku kalau makan sorang2 ni, mmg tak lalu sgt...he he he....

dek kemalasan aku tu, aku gigih gak masak...tapi simple2 jelah....hmmm.....kita layan gmbr.......



AYAM MASAK BLACK PAPER ( erk,,tak black pun?)

No comments:

Post a Comment

SELAMAT PAGI! SARAPAN PAGI YANG RINGKAS

Hai, Assalamualaikum dan selamat pagi!. dah sarapan?  biasanya Nurie hanya sarapan ringkas je setiap pagi sebab anak anak bersekolah dan ...