Saturday, August 15, 2009

MIA AT OPIS





Sejak mia dah pandai jalan ngn bawa diri ni, aku kkdg terpaksa bawa dia gi opis..tapi taklah selalu...sebb, opis aku ni keje 6 hari seminggu...nursery mia lak, hr sabtu cuma smpai kul 2...so, kalau akak tu takleh nak jaga mia after 2pm, terpaksalah eden bawa mia gi opis.....rasanyer, ni kali ke 4 kot mia terpaksa dok di opis....

klako gak, sibuk nak tekan2 keyboard kmoputer ni..tak pun, kalau nampak lori, sibuk nak tgok gak lori tu....layan pictures jelah..maleh nak cter lebh2....tapi, tang sian, bila kene tido kat lntai beralaskan tikar...sian anak ibu...hu hu hu......


ni masa baru2 smpai opis..malu2 lagi..hik hik hik


ntah apa ntah dia gigit nyer..rasanyer cm straw vitagen je...

dia dah mula nak mencapai2 brg2 kat opis tu.....cntik tak rmbut dia?..budak nursry tu yg rajin sgt mengikat rmbut mia cmtu...


mulalah tu nak ngopek2 sticker kat meja org...ish...mgeletis tul tgn dia...


hai...masa ni dia dah mula ngatuk2 tapi still nak main2 gak..


sibuk nak buka kasut coz nak tido...dah takleh tahan dah...dah ngatuk giler...


ibu saperlah yg sopan tu?>.ha ha ha....perasan tak mia tido tutup muka ngn bantal?..dia la ni suka sgt nak tido mcm tu..tutup muka ngn bantal, baru belh tido...hmm, tikar tu time tak de mia, ltk nyer kat surau...tapi, sbb kat surau tu panas, so aku ltk je mia kat tgh2 opis tu....


kepenatan sgt ni...smpai terkuar2 puting dia...nyenyak tido coz kene air-cornd kan...tidolah nak..mak nak wat keje lak...


sejuk nyah...sbb tu mak selimutkan mia ngn baju sejuk cik Seri..tima kasih eh Cik seri...dah bau air liur mia lak..ha ha ha. seb bek byk bntal kat opis ni...


seb bek kejap je kat opis..dari kul 12.30 pm hingga kul 5pm...sian dia..balik umah, smbung lg tido..tak best agaknyer sbb beralaskan tikar semata-mata kan.....

No comments:

Post a Comment

FULL PAYING PATIENT ( FPP ) DI HOSPITAL SULTAN ISMAIL, JOHOR BAHRU

Hai semua. Lama tak dah kak ct tak update blog ni kan?  Dia bila dah dating idea menulis tu, laju je nak menulis. Tapi bila idea tu dating,...