Saturday, April 24, 2010

SILA KOMEN YE KENGKAWAN....

cak cak cak...sila komen ye kawan2 akan perkembangan diriku yg semakin berkembang...ha ha ha ha...khas tuk sesiapa yag teringin tgok aku memboyot.....ni gmbr aku terbaru ( 27 minggu )...



berat ------------------------> 64 kg


berat--------------> aku rasa dlm 52-54 kg ( mia dlm umur 1 thun kot )



ni lak, masa anak dara ( w,pun majlis kwin, still kira ank dara tau..ha ha ha ah)
berat -----------> 46-48kg...

so, ....silakan komennnnnnnnnnnnnnnnnnn..he he he

8 comments:

  1. okla tu. masih lagi nampak berseri2 sesuai dengan title mak budak. org kata bile peknen kita nampak lawa!

    ReplyDelete
  2. berseri2... sesuai ah tu ngah pregnantkan..

    ReplyDelete
  3. perkembangan yg sgt mengembang..hehehe..ok la tu, jnji xde ape2 mslh..

    ReplyDelete
  4. sungguh mengembang kak ti..hahaha...xper,yang ptg akk gn bb cht...t try harder utk krskn bdn pas bersalin k...sahut cabaran abg zam tu....huhuhu

    ReplyDelete
  5. berseri2 sungguh time preggie..saya kalau pregnant jek muka tak sudah..hahah..

    ReplyDelete
  6. farah>>>bukan mslh berseri2...kebesarannyer tu hah..menakutkan..ha ha ha

    mummy dasy>>mcm anak dara nak kwinkan berserinyer..ha ha ah

    hernee>>>betul2 kembang kali ni hernee,,

    cik seri>>.tiba masanyer, aku nak tgok ko mengembang,,

    maya>>aduh kak...tu lpas touch up tu...ha ha a

    ReplyDelete
  7. Tang pipi pon naik kah?!?!! Heheee..

    ReplyDelete
  8. yatie>>kak ti, semua part yg boleh naik, semua naik...tah turun ke tak tang pipi tu

    ReplyDelete