Thursday, February 4, 2010

HAPPY BESDAY MY DEAR



HAPPY BIRTHDAY TO YOU!
HAPPY BIRTHDAY TO YOU!
HAPPY BIRTHDAY TO ABANG!
HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!!!

hari ni hari ulangtahun kelahiran my hubby yg ke 29...tua erk?...ha ha ha..

semoga:-
* Allah tetapkan nikmat iman dan Islam utk abang
* Allah melindungi segala apa yg abang lakukan
* Apa yg abang impikan dan angankan ( x termasuk kawin lg ), akan tercapai
* Allah kurniakan kesihatan yang baik utk abang
* Kasih sayang antara kita akan terus menyubur selagi hayat dikandung badan.
* Allah murahkan rezeki pd abang serta di jauhkan dr dikelilingi hutang -piutang.,.


Amin....

nota kaki: hr ni, isteri dia keje dan si suami kat rumah..ha ha ha....terukkan?..tp dah ada idea kat kepala otak ni utk buat suprise kat dia..hadiah ?..esok aku bgtau..cuma ptg ni, nak belikan kek je....

7 comments:

  1. happy b'day utk hubby ct..smoga hbgn sntiasa di rahmati-Nya..

    ReplyDelete
  2. Bday Zam mengingatkan akak tarikh akak first time jumpa kau. Masa tu akak tengah carik umah sewa, kau tunjukkan rumah korang masa tu.

    Pastu kau menghilang, rupa2nya nak gi sambut bday si Zam (laaaaama selepas tu baru akak tau)

    Nway....akak pun doakan cita2 dia yg nak kawin lagi tu tak tercapai - AMIN! Hahahaaaa.....

    ReplyDelete
  3. kak Yatie betul2 tu..
    anyway Happy B'day to ur hBy..semoga sentiasa dberkati selalu hendaknye aminnnn

    ReplyDelete
  4. happy bday lah yek..

    kak bg aper...bday laki wan bln 3...pening duk pk nak beli aper

    ReplyDelete
  5. happy bday! takpe..laki mak lagik tua.. umo 37 you.. hahahha.. sib baik muka budak, badan kecit..org pun tak percaya umo die dah 37..kekkek...

    ReplyDelete
  6. happy birthday! senior bukannya tua...

    walaupun dah semakin berusia, namun yang penting ingatan terhadap isteri dan anak diingati.

    ReplyDelete
  7. hernee>>.thanks dear...amin...

    yatie jay>>>hik hik...x kan nak ckp masa tu..ye segan deh..barulah kenal...

    mummy dasy>>dia berangan tau..ada hati lak...

    sujaihah>>kali ni akak kasi bangle ngn baju je wan..itu je tpkr...

    maya amir>>thank;s kak..hik hik...hubby ct lak, ramai yg ingt dia dah 30 lbh...

    ibu emy efy eqy>>>yup..betul tu....thank's kak

    ReplyDelete