Monday, August 4, 2014

KELEBIHAN GLA SHAKLEE

Gla selalu dikaitkan dengan EPO ( Evening Primrose Oil ).. akan tetapi kelebihan GLA shaklee lebih banyak dan lebih diakui oleh penggemar setia nya. kena dengan bulan ini iaitu promosi GLA.

promosi ogos



Alhamdulillah... mulakan pagi yg indah dgn lafaz syukur padaNya..biarpun sebenarnya minggu ni amatlah takde mood nak berblog.. Bukan takde idea.. Kalau nak diikutkan ada byk yang nak dishare dari geng2 Euphoria, testimoni2 dari customer2, bla bla...tapi saya dah kehabisan booster..booster saya masih belum pulang dari lautan.. huwaa.... Well I think I need a long vacation... Hmm...tapi bila tak update blog,rasa bersalah la plak... Hmm.. memandangkan saya yang taktahu nak tulis apa. maka marilah kita baca kisah Pn Norita yg memberikan vitamin Shaklee kepada adiknya. yg pada asalnya utk sakit operation lepas hempedu. tetapi kulitnya bebas dari jeragat.. Mari kita baca..
________________________

Dulu saya selalu terfikir betapa ramainya orang sanggup mengeluarkan belanja yang besar untuk dapatkan kulit yang cantik dengan mencuba segala macam krim yang berada dalam pasaran.



Saya cuma tahu vitamin E , vitamin C dan B Complex adalah antara vitamin yang penting untuk dapatkan kulit yang cantik selain perlunya ESP untuk kulit yang lebih halus dan mulus.
Tetapi setelah 11 tahun dalam Shaklee, saya baru benar-benar jatuh cinta dengan GLA.



Ditambah baru ini saya pulang beraya dan berpeluang berjumpa adik beradik saya....salah seorang mereka baru menjalani pembedahan membuang hempedu. Maka antara vitamin yang saya bekalkan kepada beliau adalah GLA serta vitamin lain dan panduan yang betul pengambilan setiap vitamin.


Tujuan saya bekalkan GLA ialah agar ia membantu menstabilkan hormon adik saya terutama selepas kehilangan hempedu akibat adanya batu kecil.Selepas sebulan mengambil semua vitamin yang saya sarankan, paling jelas kelihatan ialah kulit wajah adik saya yang sebelum ini bertompok akibat jeragat atau bintik-bintik cokelat kini sudah tiada lagi. Muka adik saya kelihatan bersih dan berseri. Beliau yang dulu tidak rajin nak makan vitamin kini menjadi pengamal tegar vitamin Shaklee.


Saya dan suami kini sangat menyukai GLA selain tujuan utama kami mengamalkannya untuk membakar lemak semasa kita berehat ( tidur)kini ia lebih dari itu.


Bagi ibu-ibu yang mengalami masalah jeragat terutama selepas melahirkan anak, maka saya galakkan anda amalkan GLA Shaklee, ia membantu menstabilkan semula hormon anda dan insyaALLAH tiada lagi jeragat!


Walaupun ianya bukan lah masalah kulit yang kritikal tetapi kehadirannya membuatkan kulit kelihatan tidak sihat selain menjejaskan keyakinan diri individu






"ingin dapatkan produk ini?,..boleh hubungi saya melalui
email : damia_pitshop@yahoo.com atau
013-7374958.

saya merupakan pengedar shaklee Kota tinggi.Boleh dapatkan produk ini secara terus dari saya :)


 bagi pembelian produk dari saya, saya akan berikan tips EKSLUSIF khas untuk anda dari saya.....

No comments:

Post a Comment