Wednesday, June 16, 2010

JELES KE?..HUA HUA HUA

ada yang mula sibuk menanya kt aku kali ni aku bersalin di mana.......sbb si Mia tu dulu dikeluarkan di PUteri, Johor.......

aku pun dok kira-kira samada di HSI or puteri...tapi, apa2 pun, tunggu result esok ( esok aku ada appoiment kat HSI berjumpa dgn pakar utk tentukan smada bolh normal or czer lagi ).....laps dr jumpa pakar esok, baru aku ngn asben bincang balik.....he he he...

so, berkenaan tajuk di atas, ada yg mula perli-perli aku pasal kelahiran anak aku yg 2nd ni....ayat yg x boleh blah dn buatkn aku rsa dia mmg jeles ngn aku

" Anak ct mana boleh bersalin kt tmpt lain..dia mestilah bersalin kat puteri"
" Anak ctkan demand...mestilah gi tmpt yg mahal..org kuarkan anak bill x smpai pun rm20, anak dia kuar smpai beribu raban"
"alah...org lain kuarkan anak senang je, dia je kuarkan anak susah"
"ctkan byk duit..mestilah pergi kt puteri"

...hua hua hua....penuh nada kejelesan sungguh...

"sorry beb...suami gua mampu nak cover gua punyer bill kt puteri....lu kalau nak bersalin kt puteri gak, sila buat anak dan soh asben lu standby duit dr hari pertama lu cnfirm peknen....."

aku mmg hangin ngn org yg penuh kejelesan dgn aku....ada sebb okey nape aku pilih puteri tu.......

p:s : kak yati, kalau nak bergossp, sila email ct eh..hua hua hua

sbb aku buat entry ni: pagi2 dah buat aku marah..sukati akulah nak besalin kt mana..anak aku, duit aku, hak akulah..ada aku minta duit laki ko?......

7 comments:

  1. opss siti, sabar2 ek. bawak betenang. tarik napas..hembus..minum air masak. chill out yeah!

    ReplyDelete
  2. farah>>x leh handle dah ni...dari anak 1st smpai skrg ni,ada je yg pertikaikan ct bersalin kt private..sukatilah...

    ReplyDelete
  3. sabar mak buyung...hihihi. farah pn sama...ada jugak dulu pertikai mcm2...lantak ler. duit kita bukan duit dorang

    ReplyDelete
  4. sabar2.. org takkan stop talking kan? bior lantak pi laa kan...ayo!

    ReplyDelete
  5. buat dunno jek sudah CT.. mulut org xleh tutup, kite yg kna tutup telinga...

    ReplyDelete
  6. Esok jugak akak e-mail kau....dalam list akak ada beberapa "suspek" mulut puaka mcm tu...hehee....

    ReplyDelete
  7. fara>>>itulah pasal..cm kita minta duit dia pulak..geram tul...

    maya >>mmg kak..tp si mia tu dah 3 taun dah..ungkit x sudah2..ish ish...

    mummy dasy>>>ish...kite je kene tutup telinga..sesekali diaorg tutup mulut pulak x leh ke...sukalah tu bahu berat belah kiri..

    yatie>>sbb tu ct buat p/s khas utk kak ti..hua hua hua

    ReplyDelete