Wednesday, June 2, 2010

YAHOOOOO..............

terenggggg......nilah yg aku tunggu2kan.....pam spectra 3....peh....bercnta nak dptkn satu set ni...sebbnyer, x ler beli cash....main kutu kat srisuri , buln ni baru tercapai hajat nak pegang2, belek2...jom cuci mata...he he he



ada beg utk travel, cooler bag yg "cool".....storage EBM 6 botol


botol susu, 2 pam susu


mia sibuk gak nak amik gmbr...huh..


3 ice pack....

harap2, impian aku utk BFkan baby sehingga 2 tahun akan tercapai..Insya Allah...

9 comments:

  1. caiyok siti...semangat betul siti. ni buatkan i terasa nak ada baby lagi nih. hihihi

    ReplyDelete
  2. hahha
    sebut pasal KUTU baru ingat game tu
    hehehe
    best2

    ReplyDelete
  3. kak saya dah ade...pakai ni memang best...haii bila la turn wan plak nak pum...rinduuuu

    ReplyDelete
  4. caiyok2 CT..semoga tercapai..kite pun bangan nak pki ni gak AVENT cam x best *for my 3rd insya'allah*..

    ReplyDelete
  5. Akak sokongggggg!!!! Doakan akak cepat2 dapat join the club!

    ReplyDelete
  6. ohww..baru kemas store ari tu, nmpk spectra saya..rindu plak nak breastfeed anak... btw, hati mesti cekal.. insya Allah boleh..:)

    ReplyDelete
  7. fara>>>jom...kita ramaikan umat Muhammad...he he he/.

    hans>>> KUTU sekarg dah maju..dulu KUTU kain batiklah, tupperwarelah..he he he

    wan>.wah..leh tuntut ilmu dgn wan nanti...mana tau tetibe pam tu hang ke...eh...bolh dah kalau nak guna lg tu....oemy dah besar dah tu

    ReplyDelete
  8. mummy dasy>>wah..mcm berita gembira je...bila nak isytihar yg ketiga ni?

    yati>>jom kak ti...kita leh share ilmu nanti...mana tau yg 2nd nanti, baby girl...bolhlah k,ti borong baju2 gegirl yg cntik2 tu...hik hik hik

    maya >>>>Insya Allah kak maya...kali ni dr belum peknen lg dah nekad nak BFkan baby semaksimum yg mungkin..tgh belai2 asben minta beli peti sejuk baru..hik hik hik

    ReplyDelete
  9. mummy dasy>>wah..mcm berita gembira je...bila nak isytihar yg ketiga ni?

    yati>>jom kak ti...kita leh share ilmu nanti...mana tau yg 2nd nanti, baby girl...bolhlah k,ti borong baju2 gegirl yg cntik2 tu...hik hik hik

    maya >>>>Insya Allah kak maya...kali ni dr belum peknen lg dah nekad nak BFkan baby semaksimum yg mungkin..tgh belai2 asben minta beli peti sejuk baru..hik hik hik

    ReplyDelete