Friday, January 15, 2010

PENYAKIT BERJANGKIT

Jangan risau ok.....bukan H1N1...tapi penyakit "buatan suami"..he he he he,.,..kalau saper yg luper, family in law aku, ramai adik beradik pompuan...soh, bak kata suami aku, kalau ada sorang yg peknen, cnfirm mesti ada sorang lagi yg akan menyusul....masa mia dulu, aku bersaing ngn akak dia yg jarak cuma 2 bln je due dia......lucky belah aku x de yg saing...kang pening mak aku nak jaga 2 2 anak pompuan dia berpantang....he he he..

kali ni, berganda2 hasil usaha suami masing2....ha ha ha....belah suami aku, ada akak dia yg due bulan 6 dan akunyer due bulan 7....ish...sebulan je jarak...aku rasa, kalau aku x gugur har tu, cnfirm due kitaorg sama..tp ok gak..terlpas aku nak kene berpantang kat umah MIL>..ha ha ha ha....

dan kali ni juga, aku bersaing ngn adik ipar aku belah aku.....aku due bln 7, dia bulan 8...hua hua hua hua...seb bek adik ipar..aku pantang kat umah mak aku, dia pntg kat umah mak dia...lpas tu, lumba saper kurus dulu..erk..aku tetap kurus kot dr dia....hik hik hik.....

5 comments:

  1. main lumba kurus aeh..hernee tgh lumbe ngn adik2 ni..hehehe

    ReplyDelete
  2. kahkaha,...ni konpem penyakit buatan orang..hahaha

    ReplyDelete
  3. hahahaa
    leh lak mcm tuh ye..
    penyakit buatan org x leh nak kata apa la..

    ReplyDelete
  4. Takpe...yg penting lagi best berpantang kat rumah mak kita sendiri...heheee....

    ReplyDelete
  5. hernee>>itu pun kalau kuruslah..hik hik hik...

    maya amir>>>itulah kak...takleh nak diracng2..ada je saingannyer.

    mama uzma>>>tp mcm x bestkan bila ramai sepupu yg sebaya anak kita...

    yatiejay>>>tau x pe...teringt masa 2 minggu pertama pantang, abah siti dah belikan ketam...bestnyer,..

    ReplyDelete