Friday, January 29, 2010

CUBA TEKA?..LELAKI KE POMPUAN?

ni sajer2 je tau....pd pandangn koranglah, korang rasa, 2nd baby aku ni boy or girl?...ada org teka ikut bentuk perut, ada org teka ikut pemakanan, ada org teka, ikut perangai?...jom kita teka-teka berdasarkan 3 analisis di atas...he he he..

ikut bentuk perut:-
* hmm, masih kecik lg..nak amik gmbr pun, cm x patut..he he ..tapi bentuk lonjong dan berbonjol di ke sebelah kanan....sblh kiri ada lembut dan sblh kanan agak keras bila dipegang...
* jatuhn perut - mula membesar ke bawah..(erk maksudnyer, prut agak kebawah ckt).

ikut pemakanan:-
* lbh suka makan mee...x kisahlah mee hoon or mee kuning....
*mkn buah2, mkan "kebaratan" ckt dan yang pedas2...
* suka makan ikan dari makan ayam ngn daging.
* x suka yg manis2, tp suka yag sejuk2..hik hik hik..

ikut perangai:-
* agak mals nak buat keje rumah
* lebih suka ngadap tv smbil jadi ular sawa..( berbaringlah tu)
* tetiba suka tgok kartun
* suka tido cam cacing kepanasan..- maksudnyer boleh berpusing 360 darjah, smpaikan husband terpaksa tido kat lntai..hha ha ha ah a

so,..jom kita teka ramai2...keputusannye;- akan diumumkan bila aku bersalin....hua hua hua hua....

p/s: sila nyatakn reason skali kenapa anda mengatakan girl or boy...

8 comments:

  1. g..b..g..b..emmmm boy la...tp jgn tanyer sbb aper ek..hehhehe

    ReplyDelete
  2. sujaihah>>.he he he..nak selang bungalah tu konon..betul tak....

    jieda>>>> harap2 lelakilah..leh sepasang...hik hik..aminnn..

    ajey mahat>>>ku confuse ni..si abe ajay ke si puan hernee ni..

    ReplyDelete
  3. mummy dasy>>kenapa?>.mu mesti faham sbb mu dah ada sepsang kan..

    ReplyDelete
  4. aramak..tak pandai nak teka sbb kite 2-2 boy, mase pregnant berbeza plak peel nye..hehehe..sampaikan yg no 2 org ingatkan pregnant girl, alih2 kuar boy gak..heheh..anyway, i believe in naluri.. kite 2-2 mmg dah rase boy! so, siti rase ape? heheh..

    ReplyDelete
  5. maya amir...ntah lah kak eh..belum ada gerak hati lg kot..he he h....

    ReplyDelete