Thursday, January 28, 2010

SILA ANGKAT TANGAN!!!!






nama buah ni org selalu panggil, BUAH MENTEGA...nama lain aku x taulah


saper kat umah dia, umah jiran, umah mak, umah mertua or mana2lah yang ada buah ni...pokok dia x nak tau...nak buah je tau...susahlah nak cari buah ni...

saper yg ada, sila angkat tangan yerk....mak buyung ni tertelan-telan air liur membayangkan kesedapan buah ni masuk dlm tekak...

he he he..


p/s: betul2 mencari ni tau..kalau ada byk, (area jhor je tpi), ku sanggup terjah....yg jauh, ku sanggup byr utk diposkan...hu hu hu

9 comments:

  1. alahai siannye mak yong ni..mlgnye herneexde kbun la..

    ReplyDelete
  2. aramak mak buyung ni ngidam.. siti dok kat kulai ke? tak salah ade member penah beli buah mentega ni kat area sentosa ke tmn sri tebrau.. kat area pasar kalau tak salah.. yg dah dipotong2 tapi taun lepas laa die beli.. tak tau ade lagik ke tak?

    ReplyDelete
  3. makyong...dulu kurma..ni dah buah mentega...kak naper wan tgk cam adik beradik buah kaki pisang ek...sama ker?

    ReplyDelete
  4. hmmm buah mentega..xpenah makan tp tau...urm cube p tgk kat klinik kesihatan tampoi.ms p checkup bby arissa 1st mun ar2 essal ad pasan pokok nye.ad buah tp ms tu kck ag.tp x tau ah lane...p tgk ne tau kalau2 ad rzkinyer..

    ReplyDelete
  5. hernee>>>ngada-ngdanyer dtg pulak kali ni terlebeh2...bak kata suami siti, cari yg senang2 ckt x leh ke..he hehe

    mayaamir>>>taman sri tebrau?..harus ct soh adik ct yg mncari...susahlah nak cari buah tu...

    sujaihah>>>wan, hr tu akak gi tgok adik akak kat asrama, ternmapk pokok tu..tu yg mcm best je..ish... ish...eh, yg kurma tu, still mencari gak....ha ha ha..

    qasehessal>>hai, salam kenal...hik hik..boleh pulak terjah kat klinik tu ek...nanti akak gi survey2...

    ReplyDelete
  6. jieda>>> itulah...semua nak buah je...agak2, lelaki ke pompuan?...he he he

    ReplyDelete
  7. lorrr x pnah tgk plak buah ni... hBy siti sama cam hBy kite ckp ngan dia klu yg senang tu bukan mengidam namanya :)

    ReplyDelete
  8. mummydasy>>>betullah..kalau yg depan mata, x yah minta...rembt je terus masuk mulut,,

    ReplyDelete