Monday, June 29, 2009

AL-FATIHAH


Pagi ni sya mendapat berita atas kematian ayah kepada rakan sekerja saya iaitu Susila....jadi, tghari ni saya akan pergi melawatnyer beserta kawan-kawan yang lain.....semoga dia agak tenang dgn kehadiran kami..Insya Allah....kita sedekahkan al-Fatihah untuk ayahnyer....Al-fatihah...

Fail:Al-fatihah.png



5 comments:

  1. salam takziah..alfathihah...

    ReplyDelete
  2. Alfatihah....takutnya dengar berita kematian..Entah bila giliran kita pulak nanti...

    ReplyDelete
  3. sujaihah>>>tima kasih turut sama mendoakan..

    mimi>>>hmm tuelahkan...siti baru balik dr umah dia...arwah meninggal lg 5 minit sebelum waktu mahgrib...

    ReplyDelete
  4. cian kak sue erkk.. tp arwah mmg da lme sakit kan.. kak ti g yg kt taib andak la yerk?
    kem salam kak sue eaa..

    ReplyDelete

FULL PAYING PATIENT ( FPP ) DI HOSPITAL SULTAN ISMAIL, JOHOR BAHRU

Hai semua. Lama tak dah kak ct tak update blog ni kan?  Dia bila dah dating idea menulis tu, laju je nak menulis. Tapi bila idea tu dating,...