Wednesday, June 3, 2009

JAMUAN PERPISAHAN

hari ni, hari last my junior...si azie tuelh ( adik si mimi)/.....setelah setahun 8 bulan dia disini menabur bakti ( chewaah ), akhirnya dia pergi utk mengikut husbnd dia di selangor....semoga diakan terus berbahagia.....

tak buat besar2an pun majlis dia ni..cuma kwn2 satu opie je meraikannyer...kat kilang aku ni, kalau tak reti "basuh m*ntot" org atas, kita anto surat resign pun dia buat derk je..makin di alu-alukan kita benti keje...he hehe...


gmbr majlis, akan aku update nanti...sbb...dioarg masih lagi dok sibuk amik gmbr kenang2an....

smpena majlis ni gak, kitaorg berkongsi2 masak...ada yg buat ayam masak merah, mee hoon, nasi impit, sup, daging masak itam...dan bos aku of courselah sponsor kek...dia mmg wajib sponsor kek...he he he...

No comments:

Post a Comment

FULL PAYING PATIENT ( FPP ) DI HOSPITAL SULTAN ISMAIL, JOHOR BAHRU

Hai semua. Lama tak dah kak ct tak update blog ni kan?  Dia bila dah dating idea menulis tu, laju je nak menulis. Tapi bila idea tu dating,...