Monday, June 29, 2009

MIA SEMAKIN BERANI


"mi....mi.....mia nak masuk ni...tunggu sana tau"...



"yang kat sna cm best je ibu...mia gi sana eh"


"best arhh ibu kat sini...byk angin lah...kita gi tiap2 harilah ibu"


" uh..kat sna ramai kawanlah ibu....kat sini mia sowang je...tak bestlah"


" kat sana diaorg cm best je...siap gelak2 je"


"best;ah kat sana ibu...kita gi sanalah...ramai kawan"


"ibu ni ......buat derk je...."


"ibu....jomlah.....ibu ni......" ( perasan tak gmbr mia ngences...hik hik )

nielah xtvt kitaorg time2 petang/...tapi, taklah selalu..time si ibu ni ada mood je...sbb, balik dr keje, pick up dia kat nursery, terus bawa gi taman permainan ni....dah berani arhh dia.....

6 comments:

  1. makin comel.. ngences x ilang lg ye

    ReplyDelete
  2. mummy>>.tak tahu nak ilangkan ngences tu cmne...tapi, siti rasa sbb nak tumbuh gigi geraham bwh tu kot...yg atas, dah penuh dah...

    ReplyDelete
  3. hernee>>>bila dah jadi berani, pntg nampak "benda alah" ni kat mana2, sibuk nak g juga...aduh...

    ReplyDelete
  4. takut betul tgk tajuk..hehhe...aper lagi mia...mari kita tunjuk bakat

    ReplyDelete
  5. ala comey nye mia g tman mainan ye.. dialog tu mia ckp dlm ati ke ape..hikhikhik..
    kak ti, bkn x nak bg kak tie comment la.. tp x tau cmane leh slah setting..nk btolkan blik da xtau.. suro along tlg checkkan da bjanggut tunggu ni..
    kak ti tau x knape erk org xleh comment?

    ReplyDelete

SELAMAT PAGI! SARAPAN PAGI YANG RINGKAS

Hai, Assalamualaikum dan selamat pagi!. dah sarapan?  biasanya Nurie hanya sarapan ringkas je setiap pagi sebab anak anak bersekolah dan ...