Saturday, September 26, 2009

CUCU-CUCU PEREMPUAN ( BELAH AKU )

wah, gembira sakan anak dara aku jumpa sepupu sepapat dia...apa taknyer, lbih kurang je umur memasing......yg budak sorang ni, namanyer Farah.....lahir sama tahun ngn MIa tapi, dia bulan 2 n mia bulan 11..alahai, masa dia dah pandai berjalan, Mia dok sibuk nak bljr merangkak...ha ha ha ha...la ni, dah kamceng lak.......muka pun lbh kurang je....









gmabr-gmbr yg bertudung ni semua, masa malm raya....memasing sibuk dok nak tgok anak diaorg pakai tudung cmner.......semua tudung di sponsor oleh Mia Collection...he he he...anak dara aku ni mmg byk tudung.....mungkin ramai tak suka anak diaorg kecik2 dah pakaikan tudung....tapi, aku ada sebb2 tertentu nak soh anak dara aku pakai tudung....sbb utama, mestilah biar dia dah biasa pakai tudung.....dan side sbb yg lain, kalau jlan mlm, kan cuaca sejuk, so aku mmg pakaikan dia tudung.....dia ni pntng kene cuaca sejuk, mmglah asma dia dtg....he he eh.....layankan jelah gmbr sepupu sepapat mia ni....ni, belah akulah.....ada 5 org cucu pompuan mak ngn abah aku ni.....














4 comments:

  1. ala comei nyer mia and the geng...dah cam tgk majalah muslimah..hehhe

    kak dia tak tanggal ke tudung tu...elok je dia pakai..cute

    ReplyDelete
  2. tgok mood dia juga wan...kdg3, melekat lama juga tudung tu kat kepala dia....dia tgok sekeliling...kalau ramai yg pakai tudung, lamalah melekatnyer..kalau tak, tak smpai seminit pun...he he he

    ReplyDelete
  3. ala ramainya geng2 perempuan ni.. sok2 dah besar byk la geng masak ni kan...

    sume nya cute2 n comel...

    ReplyDelete
  4. lidasyah>>>itulah...mesti rapat giler bila dah besar nanti..best je tgok diaorg ni berbual....cm dah besor je memasing

    ReplyDelete