Saturday, September 12, 2009

TAG - K. YATI

aku hanya menyiapkan keje sekolah yg bayk ni.....he he he


***The rules of the game get posted at the beginning. Each player answer the question about themselves. At the end of the post, the player then tags 5 people and posts their name. Then goes to their blogs and leaves them a comment. Letting them to know that they have been tagged. Let the person who tagged you know when you’ve posted your answer. So now, on to the questions…!!***

*1* What were you doing 5 years ago?
- masih keje kat pacoil ni...ku mmg setia pada yag satu...ha ha ha

- baru declare ngn mr hubby tuk jadi pasangan bercinta...he he he......

*2* What are 5 things on your to-do list for today?

  1. kene gi amik mia kat nursery then bawa dia gi kilang sbb nursery tu tutup kul 2 hari ni. eh, ko tau tak, aku ni keje smpai kul 5 hari sabtu?>..ishhhhhhh.....
  2. berbuka pose kat umah mak mertua.
  3. singgah kejap kat asrama anak yatim ( rahsia)...
  4. cam nak gi singgah tesco cari baju raya mia.
  5. mencari barang2 apa yg patut tuk kasi kat mertua ngn my mom.

3* What are 5 snacks you enjoy?
----> coklat ngn kacang...lucky my face susah nak tumbuh jerawat...he he! tapi, paling tak tahan kalau gi kedai kek...tiramisu ngn cheese cake tu seolah2 berkata " amiklah saya....saya sedappppppppppppp"...ha ha ha ha

*4* What are 5 things you would do if u were a Billionare?


1) menyettelkan segala utang piutang - erk, rumah dah boleh beli cash ni...hik hik hik...

2) Bawa parents dengan parents in law gi Haji - ku mmg berniat...

3) menambah aset utk masa depan.........- beli umah lg, beli kerete honda yg mr hubby berkenan giler

4) penuhkan akaun saving dulu - for my self, mr daughter,,,,,,,

5) erkkk....ku pkrkan yg lain nanti..he he he


*5* What are 5 jobs you’ve had?

1) kerani akaun - masa tunggu result spm

2) operator kilang - masa cuti sekolah tingkatann 4...iosh....giler OT,, sampai dpt gaji rm1500 tau...

3) waitress - masa tgh belajar kat poli....part timelah ni..hujung minggu je...

4) tanker clerk - masa baru mula-mula keje lpas abis diploma

5) co-ordinator - aku pun tak tahu nape keje aku ni namanyer cm tu....ha ha ha


*5* person to tag
erk, bulan pose ni aku baik..so, aku tak nak tag,,..he he he..sorry eh kak ti,....

No comments:

Post a Comment