Thursday, September 10, 2009

MOODY!!!!!!

kenapa aku moody sejak 2 3 hari ni?;-

- mungkin aku penat sb tak cukup tido?
- mungkin sebb aku boring?
- mungkin sebb ada byk report nak kene photostat tapi aku mals nak berdiri lama2?
- mungkin sebab aku memikirkan ntah dpt bonus ke tak?
- mungkin sebb aku dah mals nak wat keje?
- mungkin sebab aku dok pkr, apa nak buat kuih raya lagi erk?
- mungkin....mungkin....mungkin.....

aduh...tensen, tensen,....nak update blog pun malas........

4 comments:

  1. uish byknye mungkin :)...
    sama ah kite ngah moody

    ReplyDelete
  2. mummy>>>>tuelah..nak wat kueh raya pun mals....bahan dah beli..

    yatie>>>peyot ku lmbt lagi...lpas raya..rasanya, sbb bonus belum cnfirm dpt kot...kui kui kui

    hernee>>>mmg pun....hu hu hu hu. bos ckp muka siti mcm muka bus stop..hampehnye bos

    ReplyDelete