Tuesday, October 20, 2009

IA MENGUBAT SEDIH KU........


mlm tadi, ku bermimpi........aku bersalin.....siap melalui detik2 cemas nak bersalin lagi....yg pastinyer, aku dpt rasa betapa sakitnyer bersalin normal.....dan bestnyer pulak, baby tu begitu lancar je keluar....takde mslsh langsung.....aku amik dia dan dakap dia sewaktu dia masih lagi berdarah....ku cium2 dia dan ku berikan susu badan ku....puas rasanyer........dapt tgok dia senyum mesra pada aku.....oh luper....pompuan tau anak aku tu....tapi, bila dia dah kenyang, dia cuma tersenyum pada aku dan dia hilang begitu sajer.........................

adakah itu "ia" yg hilang?????.........aku rindu padanyer..............

8 comments:

  1. Sabar Siti yer..takpe masih banyak peluang lain...setiap yang berlaku kan ada hikmahnya...;)

    ReplyDelete
  2. Siti, mimpi jadi kenyataan ke?

    p/s lama beno kak tirana tak mengendap blog siti ni..dah berubah wajah rupanya..

    ReplyDelete
  3. sabar la siti...insyaAllah ada la rezekinya tu nanti

    ReplyDelete
  4. Merah lagi Mia kat gambo tu...sejuk ati tengok kan?

    Insya Alla....ada lah rezeki kau tu nanti...dah pergi berurut? Kata nak cuti seminggu?

    ReplyDelete
  5. sabo xpe... insya'allah masih ada peluang lain

    ReplyDelete
  6. salam... bersabarlah siti jangan diikutkan hati sangat mungkin ada hikmahnya... mana tahu nanti dapat kembar...

    ReplyDelete
  7. kak,honestly ms akk gtau kite yang akk preggy tu kite xcited gile mcm kite yang nk dpt baby tau..n,bl ia hilang kite pn same2 rase sdhnyer kak..akk sbr k..i'allah ader rezeki akk akn dtg..mia msti akn dpt adk..kite syg akk tau...

    ReplyDelete
  8. akak banyk2 bersabar yer,..mungkin ada rezeki nak dpt baby boy kot...ada hikmah nyer tu kka

    ReplyDelete