Thursday, October 29, 2009

JOHOR LAMA, TELOK SENGAT

yeah....penat lelah nak upload gmbr2 ni...ish...server slow gler...boring tul....saje nak tunjuk kat korang gmbr2 masa kitaorg gi mancing last week...enjoylah...angin sepoi2 bahasa je...lagi2 anak dara eden...mcm mengelamun je...




nielah kelong yg kitoarng berangan nak pergi...tapi, tak boleh sebb org tu tak kasi bawa anak2 gi tgh laut.....


anak dara aku cari port utk duduk......



mr hubby, tnpa berlngah2, terus siapkn pancingnyer...aku tak xctd sgt sbb bawa miakan...so, nak tgok pancing, nak tgok mia.....hu hu hu..



sibuk anak dara ni tanya ayah dia buat apa.....oppsss...kitaorg guna umpan udang je....he he he..tak smpat nak beli umpan kat kedai....oklah...



cantik tak kita?>.best arr kene angin sepoi-sepoi bhasa ni...



ada pun kusi..leh kita tgok lautkan...


ayah, jgn gi jauh-jauh....bahaya...



alah, ayah kat sini je...bukan jauh pun...



dalamnnyer laut ni ibu ek...tapi mcm best...agak2 kalau mia mandi kat sini bolh tak?



aduh...sungguh2 aku pancing...tak dpt hasil pun ri ni....ish ish,,


ibu yg dah mula ngantuk kene angin laut...he he he


menung jauh nampaknyr anak dara aku ni...ingt saperlah agaknyer...












7 comments:

  1. wahhhhhhh besnyerrr..haku tak pernah sampai Johor lagik..hiks

    salam kenal yer..kiter xchange link bulehhhh..??

    ReplyDelete
  2. shi3la>>>>> salam kenal..bolh je kita tkr2 link..silakan...he he he

    hernee>>>>siti yg best?..he he he..mmglah best kat situ hernee.....kalau balik kota, mesti dok singgah situ....

    pssss....masa dating2 dulu pun, kat situ gak...he he eh

    ReplyDelete
  3. Akak tak pernah samapi lagik kat Telok Sengat nih, nama jek org johor. Boleh pegi ni. Leh jadikan satu aktiviti santai bersama kuarga..

    ReplyDelete
  4. waaa bes kan pancing2 ikan ni hehe..

    nak tanya..cemana nk buat blog tu cam nurie nye blog ni ada kiri kanan ni..standard blog kan ada sebelah je kan..ajar sket kena edit coding ke cemana..

    ReplyDelete
  5. salam... bestnye gi mancing lama sungguh tak bawak anak-anak gi mancing last gi kat tanjung piai... seronok ekk siti..

    ReplyDelete
  6. mesayu kirana>>>ok je kak..bawa budak2 jalan2 kat situ...tapi, takleh mandilah....

    genny da bomb>>>he he he,...nanti ku kasi tutorial eh...hik hik..mcm pandai...

    naz_ilyn>>>itulah..smbil layan perasaan...smbil juga eratkan silaturrahim...

    ReplyDelete