Saturday, October 24, 2009

PROJEK HARI SABTU


hari ni, aku amik huf day,,...sbb, minggu lpas aku dpt mc, tapi bos aku tak kasi, so, hr ni apa jadi pun, aku tetap amik huf day./.....so, plan kitaorg (hubby, mia and me) nak gi mancing....he he he..so, mlm tadi, hubby dah mula prepare apa yg patut....and, anak dara aku tu, dok sibuk nak tgok apalah ayah buat.....smbil sibul menanya "mi, pe ni?, pe ni?.."....he he he



nilah batang pancing aku...warna asalnyer purple pekat.....and tali asalnyer pun warna purple/...masa mula2 beli ni, hubby ckp "yang, ikan tu tak tgok pun pancing ayg warna aper"...sbb aku nak juga yg wrna purple ni...hik hik hik











kitaorg nak mancing kat Telok Sengat je...sbb dekat ngn umah mak kitaorg...he he he....so, nanti kalau dpt rezeki, kitoarg tunjuk gmbr2 nye yerk...jgn hubby je sorang yg mncing, aku ngn mia pulun tido...ha ha ha

3 comments:

  1. hmm..sonoknyer...darling akak pun minat mancang, tp sekadar minat jek, kat rumah ader 4 btg joran tp wat perhiasan jek.

    ReplyDelete
  2. jieda>>>>minat juga...cuma sejak mia baby smpai la ni, jarang pergi...kalau pergi pun, tak bawa mia..kali ni, pergi bawa mia...he he he

    mesayu kirana>>>hik hik hik...hubby siti pun mcm tu gak..time tak de keje je baru gi mancing...sajer2, buat lpas gian

    ReplyDelete