Wednesday, March 24, 2010

MACAM NAK BELI.......

Bila dah smpai minggu ke 23 ni, aku mcm teringin nak cari2 brg bayi.....mcm ni :-


barang-barang mandian dan wangian baby....


barang- barang baby


baju baby


bakul2 baby ( cantikkan warna purple ni)


blanket, bedung baby


car seat baby ( car seat mia dulu dah dipulangkan kat owner lama...he he eh)


beg baby/....


hmmm, bilalah nak beli ni...tapi mcm awal lg kan..beli ckt2, smbil survey2 rege...mana tau nanti, bila dah nak due, ada jualan murah..ye tak?..he he he


6 comments:

  1. boleh gerak sikit2 dah kak..akak beli yang kecik2 dulu...

    ReplyDelete
  2. tak sabinyer nk ade baby..ops..bukan2...xsabonyer nk peluk baby kak ti..hehehe..baru betol...

    ReplyDelete
  3. hihihii
    samalah ngan iena kak..
    x sabo gak tp iena lg awal sgt klu dah gatai2 nak shopping brg baby..hihi

    ReplyDelete
  4. hahaha sabo dulu awal lagi ni... tp kite pun klu preggy confirm tiap2 bulan g cari brg2 baby,masa Daneen smpi Mr.hBy kata "Excited bebeno, mcm xpnah ada bb"

    ReplyDelete
  5. yatie>>hr tu ku terpndang ada promosi baby kat tesco...tapi x beli..tu yg geram je..

    wan>>dah mula beli brg yg nak guna byk cm, baby liner, wet tissue..baju2 belum lg..

    cik seri>>>tlong gi kawin dan buat anak sndiri ye..hik hik..

    mama uzma>>>jom kita shopping sama2 nak..he he he...

    mummy dasy>>>ha ha ha..itulah pasal..tp masa mia, mmg tau pompuan, tu yg x kisah nak beli brg baby...hik hik

    ReplyDelete